|
Kahverengi lekeler |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mrttt23 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Nis 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Nis 2021 Saat 21:34 |
Merhaba kadir hocam 2.5 yaşında oğlumun ilk aylarda bacağında kahverengi leke oluştu yada doğustan onu tam bilmiyorum bı kaç tane minik minikti aynı yerdeydi doğum lekesi diye önemsemedim.bu ay farkettim yeni oluşan bi kaç leke daha var çocuk polikliniğine götürdüm nf hastalığı olabilir dedi nörolojiye gitmemi söyledi.internetten araştırdım çok endişelendim 😓 çok üzüldüm ne olur bana bilgi verin.lekeler 10 adet var hocam birde esmer ve atopik bir cilde sahip balmoil ve Bioderma ile cildini destekliyorum bunlarda yapmış olabilir mi diye düşünüyorum
Düzenleyen Mrttt23 - 22 Nis 2021 Saat 21:43 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117387 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Resim gonderin..
Cilt altinda ufak noduller (yumrular) varmi?
|
|
![]() |
|
Mrttt23 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Nis 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Hocam yükledim resimleri 2. Resimdeki ilk olusandı sonra diğerlerini farkettim. nodül yok bacaklarına vücuduna baktım.4.resimdeki hafif kabarık gibi ilk onu farkettim ve egzma zannetim sonra biraz araştırdım diğer yerlerinde de varmış ama onlar sadece rengi farklı kabartı falanda yok |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hocam merhaba msjlarimi gönderebildim mi bilmiyorum 🤦🏼♀️ sizden bilgi bekliyorum ona göre nörolojiye randevu alacağım😞
Düzenleyen Mrttt23 - 23 Nis 2021 Saat 23:29 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117387 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Bunlar; "Cafe auLait" lekeleri degil.
2- Norofibramatosis'den suphe edebilmek icin, "Cafe auLait" lekelerinin 17 den fazla olmasi sarttir!! 3- Turk cocuk doktorlarini ciddiye almayin. Hicbir seyi tam bilmezler. Bildiklerinin tamami yarim yamalak, kulaktan duyma bilgilerdir. Asla Tibbi kitap veya mecmua okumazlar. |
|
![]() |
|
aleynaaa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 267 |
hocam 17 dediniz dimi 7 değil, benimm kızımda o dedğiniz lekelerden 6-7 tane var ama artık incelemiyorum 5 yasında sanki baktıkca yenisini görüyorum die bıraktım esmer tenli siz 17 diyince içim cok rahatladı
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|