|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
emin
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: kaka yaparken aglama ve titremeGönderim Zamanı: 10 Haz 2016 Saat 07:44 |
|
iyi günler kadir bey,
27 aylik oğlum uç. Gündür kakasini yaparken agliyor tir tir titriyor aciyor diyor comelmiyor ayakta yapiyor ama terliyor bitene kadar yaptiktan sonra duzeliyor. Poposu kizarmis yara olmuş bu neden kaynaklanır tuvalet eğitimi veriyorum diyedir diye düşünmüştüm fakat bir yerde enfeksiyon olabicegini okudum endiselendim bana yardim edin nolur çok uzuluyrm bu durumuna
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Haz 2016 Saat 19:47 |
|
1- Enfeksiyon ile alakasi yok.. 2- Tuvalet egitimi; kedi-kopek yavrularina verilir. Insanlarda, "icgudusel" olarak halledilir. 3- 4 yasindan evvel, her turlu sozum ona "tuvalet egitimi" girisimleri ters teper. Bu durum sizin yuzunuzden oldu.. Niye bu konudaki eski yazdiklarimi okumadiniz??? Hemen yakasindan dusun ve kendi haline birakin.
|
|
![]() |
|
emin
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Haz 2016 Saat 23:56 |
|
Kadir bey,
Ben bugün doktora goturdum Poposundan hic bir şey yok hafif pisik var dedi Ama aksamdir bez baglamama rağmen aciyor diye agladi Bunu yalnızca kakasi gelince yapiyor Bu durumu nasil duzeltebilirim Ogluma nasil davranmaliyim simdi bez baglasam da cisine alistigi için tuvalete gitmek istiyor |
|
![]() |
|
emin
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Haz 2016 Saat 02:18 |
|
Kadir bey
Bir de bu aksam aciyor diye oyunu birakip yanima geldi Kisa sure sonra baktigimda poposunun arasında çok az şekilde civik kaka lekesi vardi. Bagirsaklarla ilgili bir problem olmasından çok korkuyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Haz 2016 Saat 03:31 |
|
3- 4 yasindan evvel, her turlu sozum ona "tuvalet egitimi" girisimleri ters teper. Bu durum sizin yuzunuzden oldu.. Niye bu konudaki eski yazdiklarimi okumadiniz??? Hemen yakasindan dusun ve kendi haline birakin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|