|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
imjuli ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 May 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 90 |
![]() Gönderim Zamanı: 18 Şub 2010 Saat 15:28 |
merhaba Kadir Bey,
kızım 7 aylık. 7350g, geçen ay sadece 130 g aldığı için(kafası 0.3 büyümüş 42.8 olmuş) tartıldıktan sonraki 5 gün zorla 2 öğün sütlü pirinç yedirdim( bu arada yemek yemek istemiyor emerken bile sıkılıyor)ve kaka yapmadı 6. gün çok zorlanarak 2 parmak kalınlığında katı kaka yaptı çok canı yandı şimdiye kadar hiç böyle bir sorunumuz olmamıştı.biz de yarım giliserin kantuk verdik ve yaptı yaparken yine canı yandı ve ağladı.duphalac şurup başladık.sonra ikigün yine yapmadı karnı hafif şiş idi ve yüzüstü yatırınca ağlıyordu biz de 1 giliserin fitil daha verdikve kaka yaptı.duphalaca devam ediyoruz bu gün 2. gün hala kaka yapmadı .zetinyağı da içirdim (sebze çorbası da içmediği için zeytin yağı almyordu).acele ile yazıyorum uyanacak umarım anlatabilmişimdir. ne yapmamızı önerirsinz. devamlı gaz çıkarıyor bu arada. teşekkürler.( sütlü pirinçlerikestim armut suyu ve kayısı yedirmeye çalışıyorum, dün tarttırdım 7 günde 150g almış kilosu 7500 olmuş) Düzenleyen imjuli - 18 Şub 2010 Saat 16:08 |
|
![]() |
|
hülya ![]() Pırlanta Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Oca 2008 Konum: Alperim canımmm Durum: Aktif Değil Puanlar: 7438 |
![]() |
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=19595&KW=kab%FDzl%FDk&PID=562188&title=siddetli-span-classhighlightkabizlik-span#562188
Arkadaşım yukarıdaki linklerde Dr Beyin daha önce Kabızlık ile ilgili cevaplığı soruları ve cevapları bulabilirsiniz
Anlayışınıza teşekkürler
|
|
![]() |
|
imjuli ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 May 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 90 |
![]() |
kabızlık ile ilgili bu mailleri sorumu yazmadan önce okudum.kabızlık şikayeti aynı ancak durumum şu şekilde farklı duphalac isimli ilacı kullanmama rağmen bir değişiklik olmadı doktorumuz 3 gün içinde çözüm bulamazsam gastroenteroloğa götürmemi söyledi( bu konudaki maili de okudum) maillerdeki kesilmesi gereken ya da verilmesi gereken şeyleri yerine getirdim zaten soru için bu güne kadar beklemim sebebi bu mailleri okumaya çalışmamdı.kendi özel durumumla alakalı çözüm bulamadığım için Kadir Bey 'in görüşünü almak istedim. yine de gözümden kaçmış birşey olabilir diye belirttiğiniz mailleri tekrar okudum ama yok.ilginiz için teşekkürler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|