|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
jade05 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şub 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 74 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Mar 2015 Saat 00:34 |
Merhaba saygıdeğer Kadir bey,
3.5 yaşında oğlumun her sabah ilk işi kaka yapmak olurdu, bazen günde 2 kez...Artık 3-4 günde bir yapmaya başladı :( tuttuğunu düşünüyorum çünkü bu olay başlamadan önce altına kaka yapmıştı bende çok şaşırmıştımm aaa nasıl oldu bu sen yapmazdın falan dedim :( etkiledim sanırım ondanmı oldu acaba çok üzülüyorum...Üstüne düşmemeye çalışıyorum ...Karnım ağrıyor diyor, geldiğini anlıyorum annecim kakan gelmiş galiba hadi tuvalete gidelim diyorum inatlaşıyor oyunlarla kandırıp götürüyorum ve hemen oturtunca yapıyor biraz zorlayarak...Az yiyen bir çocukta değil günlerce nasıl duruyor anlamıyorum ...Bu konuda tavsiyeniz yapabileceğimiz nedir hocam şimdiden teşekkürler...
Düzenleyen jade05 - 10 Mar 2015 Saat 00:44 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bosverin, ilgilenmeyin. Yoksa, kakasi kiymete biner. Size eziyet eder. Siz sadece, Kabiz (sert kaka) olursa, mudahale edin, bu konu ile ilgili mailleri okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|