|
Kaka |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Neşeida
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: KakaGönderim Zamanı: 14 Ağu 2023 Saat 11:45 |
|
https://www.hizliresim.com/g7w63cy
Kadir Hocam merhaba, Kızımın beslenme ve gelişimi ile ilgili endişelerim var. 2.200 gr 45 cm doğdu. Şuan 94 günlük 4.300 gr ve 55 cm boyu var. Aptal sağlık ocakları ve doktorlar sürekli bu bebek zayıf hemen mama başlanmalı diyip duruyor. Ve tabiki konu komşu ve teyzelerde herkes bi laf söylüyor yani. Kızımın fotoğrafta kakasını gönderdim. Sizin öğrettiğiniz gibi altın sarısı renkli ve hardal kıvamında değil sanki. Ama aç bebek kakası gibi top topta değil. Düşük kilolu doğduğu İçin sık sık emziriyorum ve sadece anne sütü ile besliyorum.. Bu kaka hazımsızlık mı gösteriyor yada çok mu beslemişim. Teşekkürler. |
|
![]() |
|
Neşeida
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Ağu 2023 Saat 11:59 |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Ağu 2023 Saat 13:44 |
|
Gelişmesi gayet iyi! Sakın o goygoyculara kanmayın, saf anne sütüne devam edin.
Bu kaka şekli, fazla yemesıne bağlı. EĞER, bu kaka şeklinden başka bir şikayeti yoksa, herşeye boşverin, saf anne sütüne aynen devam edin. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|