|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Cimenx ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eki 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Kas 2017 Saat 13:22 |
Merhaba sayın hocam,
oğlum 1 hafta sonra 4 aylık olacak. günde abartmiyorum 7-8 kez kaka yapıyor ve her kakada azda olsa mukus var günde 1-2 kakada ishal gibi oluyor bez kakayı emiyor. Genel olarak mutlu bir bebek. huzursuz olmadığı için çok önemsememistim ama en son yaptığı kaka jöle gibiydi.Sadece anne sütüyle besleniyor. Ortalama 3 saatte bir emziriyorum. Doğum kilosu 3.490 3 aylıkken 6.450 62 cm boy teşekkür ederim..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118401 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Asiri fazla beslediginiz icin oluyor.. Kilo fazlasi olmasi da bunu destekler. hastalik olsa, kilo kaybi olacakti... Meme aralarini acabilirseniz, duzelir. Lutfen eski mailleri de okuyun, bu konu en cok anlatilan konulardan biridir. Allahtan doktora gitmemissiniz, yoksa, bebegin canina okurlardi!!! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|