|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
zbalyen ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mar 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 May 2015 Saat 17:23 |
Iyi günler hocam, 7 yasinda oglum 134 cm 34 kg son 3 aydir ara ara kakasinda yag oluyor. Bunun sebebi ne olabilir acaba?
bu yil ilkokula basladi okulda hic yemek yemiyordu ama hic. Acliktan oluyo olabilir mi bu durum engellenebilir mi veya ilerde bisey olur mu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117093 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hadi canim sizde!! Barsaklardan, yag emilimi bozuk olan bir cocukta, 16cm boy, 12kilo agirlik fazlasi OLAMAZ!! Bilakis, boy ve kilosu GERI OLUR..
Boyu:10 yasa, Kilosu:11.5 yasa tekabul ediyor. Birde yese ne olacakki!!! Sizi herhalde, Laboratuvarin biri; "kekledi" devamli kaka tahlili yaptirtiyor... Yerseniz! |
|
![]() |
|
zbalyen ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mar 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam kakasini yaptiktan sonra klozette yüzeyde yag tabakasi gördüm ama test falan yaptirmadim
|
|
![]() |
|
Hocam cevabinizi bekliyorum lütfen bazi civik kakalarinda görüyorum onun disindaki kakalari da cok kötü afedersiniz leş gibi kokuyor öbemli birsey olabilir mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117093 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kakasini bir "oturaga" yaptirin, yoksa, gazete kagidinin ustune yaptirin. Yagli gorunum varsa, kakayi tahlile gonderin.
|
|
![]() |
|
Hocam belirgin yagli görüntü yok ama dedigim gibi klozette suyun yüzeyine hafif yag tabakasi oluyor. Bir de karin agrisi oluyor. Hocam lutfen söyleyin neden olabilir bu
cok kötü bisey mi bir önlemi var mi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Rezervuar suyuna bir yerden, yag-mazot-benzin karisiyor olabilir. Rezervuara bir bakin!! Rezervuardaki suyun uzerinde de, yag tabakasi VARSA, cocugunuzla bir alakasi yok demektir.
|
|
![]() |
|
Baktim hocam malesef. Ve her zaman görmüyorum bazen görüyorum. Hocam ne olur söyleyin bu kötü bir seymi tedavisi var mi okuldaki uzun süreli aclikla akakasi var mi düzelir mi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|