Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kakasında kan
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKakasında kan

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Zeren Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zeren Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kakasında kan
    Gönderim Zamanı: 08 Eyl 2014 Saat 13:43
Hocam Merhaba.,
Kızım 2,5 aylık ve 5.500gr.. Kakasında 3 gün arayla iplik iplik sümüksü yapıda kan gördüm .doktorumuz süt ürünleri diyetine girmemi istedi .. Bir hafta süt diyetine girdim ve bir hafta sonunda Cafe late içtiğim için sanırım kakasında kan tekrar etti.. Ayrıca kızımda aşırı miktarda tükürük var. Köpük köpük hatta bazen tükürüğünden boğuluyor.. Tüm bunlar alerjik durum yüzünden mi ? Ve bu durum ne kadar devam eder? Düzelir mi ? Astım olmasından korkuyorum ..
Teşekkür ederim
Ayda
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117853
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Eyl 2014 Saat 19:11
Anlasilan; yeni uyesiniz, ve dunyadan haberiniz yok....
1- Bu konu ile ilgili eski "Alt Forum" yazilarini ve eski mailleri okuyun.
2- Bu gunlerde, kizinizi biraz fazla beslediginiz icin, oyle kaka gordunuz, Allerji ile yakindan-uzaklatan HICBIR alakasi YOK...
3- Bu ayda tukruk ifrazati cok artar ve bu yasta; tukruk yutma refleksi henuz gelismemis oldugundan, bu aylarda tukruk akmasi HER COCUKTA gorulur.
4- Bu aylarda, HICBIR MADDEYE KARSI ALLERJI OLUSAMAZ.... Allerji olusabilmesi icin, ZAMAN gerekir. Uzunca bir sure Allergen bir madde ile ile temasa geldikten sonra, (her cocukta degil) bazi cocuklarda; 4-5 yaslarindan sonra allerji gelisebilir.
Inek sutu allerjileri farkli bir durumdur. Oldugunda, sutun degdigi; agiz ve makat cevreleri kizarir. Buradaki durum farklidir.
4- Her Allerjisi olan sahis, illede Astim olacak diye bir bilgi bir tek Turk doktorlarin da vardir...
5- Astim'in olus mekanizmasi tam anlasilmis degildir. Astim olacak bir sahis, siz ne kadar korursaniz koruyun, sonucta Astim olur... Astim olmayacak bir kimsede, siz ne kadar olumsuz davranirsaniz, davranin genede Astim OLMAZ... BIR KIMSEYI kasten, Astim YAPAMAZSINIZ...
Dunyada bir tek Turk doktorlari; Grip hastalarina; Aferin, Peditus, Asist,Oksuruk ve Soguk alginligi ilaclari ve Nasonex, Flixotide gibi Kortizonlu spreyler vererek sahte bir "Astim tablosu" yaratabiliyorlar. Boyle doktorlardan uzak durun. Her iki Astim arasindaki fark; Hakiki Astim ASLA iyilesmez,iyilesse idi, "Eriskin Astim" hastasi olmazdi. Buna mukabil bu "sahte Astim" zamanla iyilesir.
6- Maalesef; Turkiye de Tip oyle bir hale geldiki,
    - Butun oksurenler: Astim veya Bronsit. Veya ( bazi ahmaklarin dedigi gibi) bunlarin "baslangiclari"...
    - Butun kusanlar; Reflu.
    - Her dokuntusu olan; Allerjik dokuntu.
    - Her Karin agrisi olan; Abdominal Epilepsi... tanilari alir oldular...
Cok dikkatli olun, benim yazilarimi iyi okuyun, not alin ve bunlari tasnif ederek biriktirin. Simdilik size gerekmez gibi gorunen yazilarida OKUYUN... Onlarin da ne zaman size faydasi olacagini bilemezsiniz...

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 08 Eyl 2014 Saat 19:17
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.