|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
fatmazehrabetul
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fatmazehrabetul
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kalın DışkıGönderim Zamanı: 01 May 2015 Saat 22:21 |
|
Merhabalar hocam,
3 yaşındaki kızımın dışkısı çok kalın. Daimi bir kabızlığa meyilli durumu var zaten. Kayısı, salatalık, incir gibi şeylerle idare ediyoruz ve beslenmesini ona göre ayarlayarak devam ediyoruz, günlük tuvalete gitmesine yardımcı olmaya çalışıyorum, oturuyoruz bir müddet filan. Zaten bir gün yapmazsa ertesi gün daha beter kabız oluyor ve dışkısı da daha da kalınlaşıyor, dolayısıyla zorlanıyor. Fakat normal zamanda da bazen tuvaletinden ben bile korkuyorum. Büyük bir insanın dışkısı gibi. Bu durum vucut yapısından ya da bağırsağın cinsinden mi kaynaklanır? Herhangi bir doktora götürmeme gerek var mıdır? Düzenleyen fatmazehrabetul - 01 May 2015 Saat 22:42 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 May 2015 Saat 02:36 |
|
Yemesi ile ilgili.. Sut; gunde en az 600ml olsun, Yag ve seker oranlarini arttirin. Pirinc, Patates, Muz ve Elmayi kesin. Duzelince, azdan tekrar baslayin.
Lutfen bu konuyu eski maillerden okuyun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 02 May 2015 Saat 02:37 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|