|
Kan fazlalığı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
aslboz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Oca 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 57 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 May 2024 Saat 09:35 |
16 yasindaki ogluma yaptirdigimiz kan rahlilinde hemoglobin degeri 15.8 cikinca dr muz kan fazlaligi var dedi. Eritrosit degeri de 5.43 cikti. Bu durum icin yapilacak birsey var mi ?
Ikinci sorum da oglumun yaklasik 2 aydir suren oksurugu var. Bogazinda gicik oldugunu soyleyip ara ara oksuruyor. Nobet seklinde gelip yuksek sesli oksuruyor. Balgam yok. Gunde 3-4 defa oluyor bu nöbetler. Alerji olasiligi icin igE bakildi 86 cikti. Yine de alerji ilaci kullanmaya basladik. Hocam sizce bu oksuruk neden gecmiyor ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 120593 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- SAKIN hastane içi laboratuvarlara güvenmeyin. Eğer o laboratuvar, o doktorun çalıştığı yerde ise veya o
doktor sizi o laboratuvara gönderdi ise, başka bir özel laboratuvarda tekrar Kan Sayımı yaptırıp bana yazın. 2- Türk doktorları HER öksürene, allerji demesine bayılırlar! Bu sayede verdikleri ilaçlar ile sizleri abone ederler, sakın kanmayın ve sakın allerjı ilaçlarını kullanmayın. "Sahtekarlığın 3 Safhası" yazımı okuyun. 3- Türk doktorları, yeminli olup, asla Grip teşhis etmezler. Sadece; Limonlu bal, Serum Fiz ve ColdMix kullanın. Ara ara sıcak buhar uygulayın. 2 ay sürmesi hastalık ilk başladığınızda kullandığınız ilaçlar yüzünden olabilir. 2 aydan beri kullandığınız ilaçları bana yazın. |
|
![]() |
|
aslboz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Oca 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 57 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam duzgun ilac kullanmadik acikcasi. Birkac defa Dalman burun spreyi kullandi. Oksapar adli oksuruk surubu kullandi. Ben bitkisel icerikli diye eczaneden bir oksuruk surubu almistim . Onunda bir faydasini görmedik . Daha once baska bir yerde ksn tahlili yaptirmistik.orada hemoglobin degeri yine bu seviyelerde cikmisti.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 120593 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bir ürünün, "bitkisel" olması onun daha kıymetli olduğu anlamına GELMEZ! Bu sahtekarlık, asağilık bır
aldatmacadır! Afyon da "bitkisel"!! Sadece benim anlattıklarımı uygulayın. Çok okumanız lazım!
|
|
![]() |
|
Hocam inanin forumlardaki her cevabinizi okudum neredeyse.
Dediklerinizi de yapiyorum. Duzenli yapmadigim icin sonuc alamamis olabilirim Peki hemoglobin yuksekligi icin ne diyorsunuz. Degerler mayo clinic ddgerlerine gore normal. Yaptirdigimiz laboratuvara gore normalin uzerinde gözüküyor. 15.6 degeri. Hangi degeri dogru kabul edicez.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Üst sınırda. Tek değer ile hemen karar vermem..
Başka bir laboratuvarda baktırın..
|
|
![]() |
|
Hocam kan tahlilini tekrar yaptirdik. .rbc 5.4 (Hb) 15.8 g/dL 13,5 - 17
Hematokrit (Hct) 47.3 % 40 - 52 MCV 87.8 fL 80 - 93 MCH 29.3 pg 28 - 33 MCHC 33.4 g/dL 33 - 36 RDW-CV 13.1 % 11,5 - 14,5 Lökosit (WBC) 5 10³/µL 4,5 - 12,5 % Nötrofil ↓ 39.6 % 40 - 74 % Lenfosit ↑ 47.8 % 20,5 - 45 % Monosit 6.9 % 2 - 9 % Eozinofil ↑ 5.2 % 0 - 4 % Bazofil 0.5 % 0,2 - 1 # Nötrofil 1.99 10³/µL 1,9 - 8 # Lenfosit 2.4 10³/µL 1,5 - 4,5 # Monosit 0.35 10³/µL 0,02 - 0,6 # Eozinofil 0.26 10³/µL 0 - 0,7 # Bazofil 0.02 10³/µL 0 - 0,1 Trombosit (PLT) 292 10³/µL 150 - 400 MPV 9.9 fL 7,4 - 13,5 U sonuclar bu sekilde. Gorusleriniz nedir hocam. Oksurugu biraz azaldi. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sadece "Viral bir enfeksiyon" geçiriyor veya geçirmiş. Hiçbir şey gerekmez.
Şimdi bu tahlili o doktora götürün, bakalım ne diyecek!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|