|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yaksu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 467 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Eyl 2015 Saat 23:55 |
Merhaba Kadir hocam şimdiden kurban bayramınızı kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim.
1-0ğlumun 8 ayının dolmasına 2 hafta var sağlık ocağında 8 aylık aşısını yaptırmaya gelmeden 2 hafta önce kan sayımı yaprırıp sonucu da getirmemizi istediler. Karasız kaldık gerek var mı? Yaptıralımmı ( 6 buçuk aylıkken boy 66 kilo 8.400 idi şimdi tarttmadık henüz) 2-bir de uzun zamandır sormak isteyipte soramadığım soru...hocam piyasadaki klasik bildiğimiz çamaşır ve bulaşık deterjanları, şampuanların insan özellikle de çocukların sağlığı için tehlikeli zararlı maddeler içermesi doğrumudur doğal bitkisel temizleyiciler (pahalı ürünler ve istediğimiz lekesiz temizlemiyorlar)sağlıklımıdır artık neye inanacağımızı şaşırdık Fairy bulaşık deterjanı ve bulaşık makinesi deterjanı kullanıyorum çok güzel temizliyor memnunumda, lakin çok fazla kimyasal içerdiği için çok iyi çabuk temizlediğini ve zararlı olduğunu söylüyorlar. Bu konudaki cevap ve düşünceleriniz benim için çok önemli sabırsızlıkla bekliyorum teşekkürler. Düzenleyen yaksu - 22 Eyl 2015 Saat 23:58 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118533 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Sakin; kan sayimi filan yaptirmayin, boyle aptalca uygulama dunya da sadece Turkiye'de var... Boy ve kiloyu; ilk sayfadaki, "Boy-Kilo" cetvelinden takip edin.
2- Oyle bir sey yok... Istediginiz deterjani kullanin, arkasindan; iyi durulayin.. Hicbir zarari olmayacak.. Oyle abuk-subuk tavsiyelerde bulunanlara bir sorun bakalim, Hastanelerde hangi Deterjan kullaniliyormus?? Aptal bunlar ya!! Yada, "saglikli" dedikleri pahali urunleri sokusturmaya calisan, satilmis, assagilik kimseler. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|