|
Kan tahlil sonuncu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ziynet Tuba ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eyl 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ziynet Tuba
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Haz 2024 Saat 20:39 |
https://hizliresim.com/rxd49sh
Merhaba hocam, Rica etsem bebeğimin kan tahlili sonucunu değerlendirebilir misiniz. Bir çok değeri tolerans dışı görünüyor, ek takviyeler kullanmalı mıyım? * kız bebek - 13 aylık - 10.600 gr - 81 cm (doğum kilosu 2.500 gr, boyu 48 cm idi) * kan değerleri düşük görünüyor, şimdiye kadar kan ilacı kullanmamıştım, başlamalıyım? ( ana gıdası anne sütü hala, pek fazla yemiyor, ama hergün kendi avuç içi kadar et yediriyorum mutlaka) *wbc si yüksek çıkmış ama hasta değil yani ateşi halsizliği yok sadece gözünde kanlanma kızarma vardı, mikrobik denilmişti,nedeni o olabilir mi, bunla ilgili yapmam gerekn bir şey var mıdır acaba? *b 12 vitamini referans değerleri arasında ama sınıra yakın , takviye verilmeli mi? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden çok çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Erişkin "Referans Aralıkları" kullanılmış.
BÜTÜN değerler, yaşına uygun. Çocuklarda B12 eksikliği OLMAZ! Ayrıca da, BAKILMASI GEREKEMZ! Türkiye'de resmen bir B12 sahtekarlığı yapılıyor! B12 sahtekarlığı yazımı okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|