|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
özlemfurkan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nis 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 66 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı özlemfurkan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Mar 2016 Saat 22:12 |
Hocam,sizi çok okudum biliyorum cevabınızı ama sizi yeni okumaya baslicak biri için cevap yazar misiniz lütfen. Sonuçları gonderdigim çocuk için sürekli boğaz ağrısı ateş sebebiyle geniz eti ameliyatı ve tüp takilacakti.geçen hafta.ama çocuk ateşlenmiş. Tahlil sonuçları bu.antibiyotik tedavisi başlanmış.bende kesinlikle yanlış wbc düşük dedim.sizi okuyamaya başlıcalar.ama bu tahlil için yorumunuzu bekliyorum.CRP önemli olmadığını anlattım.çok sağolun hocam.saygılar.
|
|
![]() |
|
özlemfurkan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nis 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 66 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı özlemfurkan
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı özlemfurkan
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tam; sahtekar-kasap larin ellerine dusmusler... Tipik Turk doktoru sahtekarligi: 1- WBC: 6.39 gibi dusuk bir deger ve bu soysuz hala antibiyotik vermekte israrli. Zira biliyorlarki, devamli antibiyotik alanlarda, antikor bagisikligi olusamiyor ve hastaliklarla devamli Lenf bezleri mucadele ediyor ve hicbir zaman kuculemiyorlar. Boyle aileleri ilaclarla biktirip, ameliayat arazi etmekde cok kolay oluyor.. 2- Anemisi filan yok, bakmayin oyle, kalemle defalarca altini cizdigine bir halttan da anlamiyor. Ayrica da; Eriskin "Referans sinirlari" kullanilmis.. KACIN ve sakin ameliyat lafi edenlerle, muhatap bile olmayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|