Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kanlı kaka
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kanlı kaka

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Nilber Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 23
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Nilber Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kanlı kaka
    Gönderim Zamanı: 05 Eki 2024 Saat 21:24
Hocam oğlum 4 aylık boy 65 kilosu  7 sadece mama ile besleniyor. Günlük 5-6 kez 150 cc içiyor 1 hafta önce kakası kanlı geldi tahmin edeceğiniz üzere alerji dediler bu arada bsğırsak usg ve gaita testi yapıldı temiz çıktı. Alerji doktoruna yönlendirdiler ama gitmedim sonra sizi buldum gitmediğime şükrettim fakat şu an nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum kanlı kaka devam ederse; bir de hocam keçi sütü bazlı mamayı denemek istiyorum öneriyor musunuz teşekkür ederim şimdiden cevabınız için.

Düzenleyen Nilber - 05 Eki 2024 Saat 21:25
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117226
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Eki 2024 Saat 23:26
O "kanlı kakanın" resmini gönderin. Bazen fazla beslenenlerde olabiliyor. 
Ayrıca; 4 ay bitiminden sonra mama gerekmez, herhangi bir "KUTU sütü" verebilirsiniz. 
Bu yaşta allerji olmaz. Allerji gelişebilmesi için seneler süren bir süreç gerekir. 
Keçi sütü sadece; inek sütü proteinini hazmedemeyen bebeklere öneririm. 
Yazılarımı, bilhassa öncelikle "Yeni Doğan Özellikleri" yazımı Yazarlar kısmından okuyun. 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eki 2024 Saat 08:47
Resimlerin hiçbiri açılmıyor.
Resim gönderme ile ilgili yazıyı okuyun. 
Yukarı Dön
Nilber Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Nilber Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eki 2024 Saat 10:20
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eki 2024 Saat 10:28
Aşırı beslenmeye bağlı tahriş ve kanama! Günde 4 defadan fazla beslemeyin, Öğünlerde zorlamayın. 
Yukarı Dön
Nilber Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Nilber Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eki 2024 Saat 11:32
Teşekkür ederim hocam.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.