|
Kanlı kaka |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Nilber ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Eki 2024 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Puanlar: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Eki 2024 Saat 21:24 |
Hocam oğlum 4 aylık boy 65 kilosu 7 sadece mama ile besleniyor. Günlük 5-6 kez 150 cc içiyor 1 hafta önce kakası kanlı geldi tahmin edeceğiniz üzere alerji dediler bu arada bsğırsak usg ve gaita testi yapıldı temiz çıktı. Alerji doktoruna yönlendirdiler ama gitmedim sonra sizi buldum gitmediğime şükrettim fakat şu an nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum kanlı kaka devam ederse; bir de hocam keçi sütü bazlı mamayı denemek istiyorum öneriyor musunuz teşekkür ederim şimdiden cevabınız için.
Düzenleyen Nilber - 05 Eki 2024 Saat 21:25 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117226 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O "kanlı kakanın" resmini gönderin. Bazen fazla beslenenlerde olabiliyor.
Ayrıca; 4 ay bitiminden sonra mama gerekmez, herhangi bir "KUTU sütü" verebilirsiniz. Bu yaşta allerji olmaz. Allerji gelişebilmesi için seneler süren bir süreç gerekir. Keçi sütü sadece; inek sütü proteinini hazmedemeyen bebeklere öneririm. Yazılarımı, bilhassa öncelikle "Yeni Doğan Özellikleri" yazımı Yazarlar kısmından okuyun.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117226 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Resimlerin hiçbiri açılmıyor.
Resim gönderme ile ilgili yazıyı okuyun.
|
|
![]() |
|
Nilber ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Eki 2024 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Puanlar: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Aşırı beslenmeye bağlı tahriş ve kanama! Günde 4 defadan fazla beslemeyin, Öğünlerde zorlamayın.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim hocam.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|