Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Diğer Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kanlı sümük ve sinüzit
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKanlı sümük ve sinüzit

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7772
Mesajın Direkt Linki Konu: Kanlı sümük ve sinüzit
    Gönderim Zamanı: 03 Oca 2011 Saat 12:40
Hocam ;

1 haftadır süren bir gribal enfeksiyonum var. Ben ilaçsız atlatmaya çalışıyorum ama hala geçmiş değil. Bugun internette haberlere bakarken denk geldi sinüzit haberi. Okuyunca son bir haftadır çektiğim çilenin o olduğunu düşündüm bütün yazılanların hepsi vardı.
İki gündür ise burnumda kanlı sümük gelmekte, sinüzitte burun akmazmış galiba benim akıyor ama şöyle akıyor, doluyor ben temizliyorum. Nezle gibi akmıyor. Çoğunlukla biri tıkalı oluyor, biri açıldığında diğeri tıkanıyor karşılıklı olarak.
Ayrıca benim migrenim de var, ben gribin işine migren girince bu kadar kötü oldum sandım ama galiba bu sefer migren suclu değilmiş. Migrenim tuttuğunda başını sıkıca sararım gözlerimi de bağlarım yatarım (karanlık iyi geliyor) hele ki ağrı kesici de almışsam o beni bir süre rahatlatır. AMa bu bir haftadır bu bile kar etmiyor ben de bu yuzden bu ağrının zonklamanın migren olmadığını düşündüm.
Sabah gözlerim bulanıyor açamıyorum, iyice görmem için uğraşmam gerekiyor, alt üst oldum iyice. Bir ara bu başağrısı zonklama dişime de vurdu. 1 haftadır zaten gözlerim, burnumun üst tarafında bir ağrı ve eğilmeyle birlikte inanilmaz bir zonklama öyle ki başımı eğemiyorum, konuşurken bile göz kemiklerim filan hep ağrıyor.Cry

Ne yapabilirim, okuduğum gibi sinüzit mi? Bir tedavi önerirseniz çok memnun olurum.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120659
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Oca 2011 Saat 14:53
İliadin, damla veya sprey günde 2x2 kullanın (5gün) Takiben, serum fiz 4 saatte bir 10'ar damla burnunuza damlatın (uykuda damlatmayın) .. Akşamları yastığınıza 2 damla Coldmix damlatıp öyle yatın.
Yukarı Dön
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3357
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Oca 2011 Saat 14:59
hocam sumugun kanli olmasinin ozel bi anlami varmi ?
Sinuzit vs gibi

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120659
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Oca 2011 Saat 15:25
Yooo, tamamen tahrişten... Hızlı sümkürdüğünüzde olacak..
Yukarı Dön
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Puanlar: 7772
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Oca 2011 Saat 17:07
Teşekkür ederim hocam...KizBebek
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.