|
Karaciğer büyümesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
UmmuEymen ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şub 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 65 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı UmmuEymen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Şub 2019 Saat 21:26 |
Kadir Hocam iyi akşamlar;
3 yaş 10 aylık oğlumun 2-3 aydır ara ara 5 dakika kadar süren karın ağrısı sebebiyle bugün doktora götürdüm. "Karaciğer KK boyutu 111 mm, boyutu artmıştır. Sol böbrek pelvikalisiyel yapılarda hafif ektazi mevcuttur." şeklinde raporu. Çocuk Gastroenteroloji bölümüne sevketti. Henüz muayene olmadık bölüme. Çok endişeliyiz, değerlendirirseniz sevinirim. İyi akşamlar diliyorum. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Isiniz mi yok, Allah askina?? Resmen kasinmissiniz. Bu yasta Karin agrisi yapan, en sik sebep, barsak solucanlaridir. Andazol surup; bugun 2 olcek, 3 hafta sonra gene 2 olcek verin. Ilac parasi, Tahlil den UCUZ oldugundan, tahlil ile ugrasmayin.. Varsa, doker, ve agri ertesi gun gecer... Yoksa, Karin agrisi devam ederse, baska sebeptendir, o zaman tekrar gorusuruz.
|
|
![]() |
|
UmmuEymen ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şub 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 65 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı UmmuEymen
Tamam hocam hemen alıp kullanıyoruz. Peki tüm aile fertleri kullanmalı mıyız? Bi arkadaşımın başına gelmiş ailece kullanmaları gerektiğini söylemiş doktor.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı UmmuEymen
Hocam eski maillerinizi okudum. Ailecek kullanmanız en kestirme yoldur demişsiniz. Ben de eşim ve kendim için 2 kutu andazol 200 mg aldım. Oğlum için de 200mg/10ml. 4 yaşındaki oğlum için bugün 2 ölçek vereceğim. 3 hafta sonra tekrar 2 ölçek vereceğim. Eşim ve ben nasıl kullanalım? Biliyorsunuzdur içinde 6 kapsül var. Bir de 10 yaşında bi oğlum daha var o nasıl kullansın? Eşim ve bana aldığım doğru dozlarda ilaçlar mı ve ölçüsü ne olmalı?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı UmmuEymen
Bir de 2 ölçekten kastınız 10ml*2 mi? Şurubun içinden çıkan ölçek 10 ml çünkü.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Evet, 10ml x2 olcek olacak. 10 yasindaki de, 4 yas gibi alsin. Sizler 2 kapsul alin. 3 hafta sonra tekrarlayin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı UmmuEymen
Çok teşekkür ederim hocam. Peki aç ya da tok farkeder mi? Son soru 🤗
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı UmmuEymen
Kadir Hocam iyi akşamlar. Oğlumun karın ağrıları bahsettiğiniz ilacı kullandıktan sonra hala devam ediyor. Yalnız 1 hafta arayla verdim ben. Ailece 1 hafta arayla kullandık. İlacı aldığımız eczacı arkadaş özellikle 1 hafta arayla kullanmamız gerektiğini, 3 hafta beklersek ilacın işe yaramayacağını söylemişti. Sizin de vaktinizi almamak adına tekrar sormak istemedim, o şekilde kullandık. Acaba o yüzden mi işe yaramadı? Ya da karın ağrısı sebebi başka bi şey olabilir mi?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|