|
Karaciğer enzimleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Siyahınci ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haz 2022 Konum: Evli Durum: Aktif Değil Puanlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Siyahınci
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Haz 2022 Saat 23:54 |
Hocam meraba 4 aylık 15 günlü k oğlum var karaciğer enzimleri alt 93 ast 107bundan önce biraz düşük tu siz n formları okudum aç karnına kan verin demişsiniz ama kan alan hemşire ler iyce emzirmemiz için ısrar ediyorlar son verdiğimiz kanda çok emzirdim ondan yüksek çıktı sanki kasik fıtığı amaliyati olacak enzimler yüksek diye amaliyat olamıyor nasi yapalım Kadir bey şaşırdık kaldik yardım edin ne olir bu yizden aşılarida yapılmadı yumurtalığın n biri de çok küçük oda amaliyat olacak ya doktor onuda alalım diyor 3 işlem çok olmazmi hem fıtık hem sünnet hem yumurta ligi hocam bı cvp verin ne olir çok üzülüyorum korkuyorum iyi günler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118364 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kasten sizi yanliş yönlendiriyorlar!
Başka bir yere gidin. İkinci bir Çocuk Cerrahından fikir alın! Ayrıca da aşılarla ameliyatın NE ALAKASI VAR! Aşılarını olsun!
|
|
![]() |
|
Siyahınci ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haz 2022 Konum: Evli Durum: Aktif Değil Puanlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Siyahınci
Enzimler yüksek diye karaciğere zarari olur diye aşısi yapılmadı hocamdiger yönden enzimler yüksek diye amaliyat olamıyor olmaz diyor yani bu enzimler yüksek degilmi aşi yada amaliyat olsa bişey olmaz öylemi hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118364 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bunları hiç gözüm tutmadı.
Başka bir Çocuk Cerrahi daha görsün.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Siyahınci
Gittigimiz hastane özel hastane kadir bey sonra devlette yaptırdık tahlil o değişik çıktı amaliyat için biraz daha bekleyelim mi kadir bey küçük daha üniversitesi hastanesi ne gidecez sonuçları yazsam yardımcı olurmusunuz
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tabii ki olurum. Bu Özel Hastanelerin soytarılıklarını ortaya çıkarmak benim vazifem..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Siyahınci
Tamam kadir bey teşekkür ederim sonuçları yazacağım.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Siyahınci
Kadir bey bişey daha vardı unuttum söylemeyi bebeğime karaciğer yağlanması var dediler 4 aylık bebekte olirmu yağlanma enzimler ondan yüksek dediler sizce olirmu kadir bey araştırma hastanesi ne gitmeye karar verdik sivasda başka hastane yok çünkü
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|