|
kardeşli evde beta bulaşıcılığı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Zeynep Sevgi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haz 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zeynep Sevgi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Şub 2020 Saat 22:41 |
hocam bu yıl birinci sınıfa başlayan kızım var. doğduğundan beri sizinleyiz çok şükür. 4,5 yaşında ve 1,5 yaşında iki kardeşi daha var, onları da sizden öğrendiklerimle büyütüyorum. doktor yüzü görmüyoruz.
kızımızın bu yıl okula başlamasıyla hastalıklarla kucaklaştık ve en küçüğümüz çok şiddetli etkilendi bu durumdan. şu anda da büyüğün sadece ateş ve halsizlikle geçirdiği benim de grip olduğunu sandığım hastalık, 1,5 yaşındakinde ağız içi yaralar ve diş eti iltihaplanması yaptı. ağız kokusu oldu. ben hep sık hastalandı bağışıklığı düştü onun için aft bunlar diye düşündüm. fakat on gün oldu, ağız düzeldi ama koku ara ara geliyor. dünden beri 4,5 yaşındaki de ateşli 39 civarı. ateş düşürücü vermedim. sabaha tertemiz oluyordu genelde vermez ve müşahede altında tutarsam. lakin iki gündür düşmedi ve dilinde beyazlık var. ama koku yok hocam.öksürük var burun akıntısı yok. yarın ikisi için de strep a testi yaptırıp pozitif çıkarsa penisilin 6-3-3 yazdırmaya çalışacağım. pozitif çıkmazsa ne olabilir hocam? dil çilek dil gibi gelmiyor döküntü de yok ama birer kez kustular ve 4,5 yaş bağım ağrıyor da diyor. arada kaldım.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu yasta Strep-A enfeksiyon olmaz..
Yazilarimi (eski cevaplari)okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|