Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gaz & Karın Ağrısı
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - karın ağrısı ishal
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkarın ağrısı ishal

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ayseeececen Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 48
Mesajın Direkt Linki Konu: karın ağrısı ishal
    Gönderim Zamanı: 23 May 2013 Saat 18:49
Kadir Bey merhabalar
Oğlum 4 yaşında dün karnı ağrımaya başladı bir kaç kere kustu sonrasında ishal oldu akşama doğru iyileşmiş ayaklanmıştı, fakat bugün tekrar kusmaya başladı ishal devam ediyor sabahtan beri yatıyor ve karın ağrısı hiç kesilmedi, daha önce olduğu ve size sorduğum için geçmesini bekledim ama artık su içer içmez kusuyor ve karnı ağrıdığı için sürekli ağlayıp bağırıyor, biraz tedirgin olmaya başladım bilmiyorum ne dersiniz?serum vs. takılır diye hiç götürmekte istemiyorum, şimdiden teşekkür ederim

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117387
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 May 2013 Saat 18:58
Ishalden sonra, tekrar kusma olmasi, hadisenin; VIRAL ishal oldugunu gosterir. Emedur100 fitil(gunde;2x1) ile kusmalari kontrol altina alamazsaniz, gosterin. Toplam 1 hafta surecek, ilk 4 gunu kotu gecer.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 23 May 2013 Saat 18:58
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 May 2013 Saat 19:54
 karnının çok ağrıması beni korkuttu aslında, teşekkürler dediğiniz gibi yaparız...
ayseeececen
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 May 2013 Saat 20:22
Kadir Bey merhaba,

emedur kullandık bugün dün geceden beri kusmuyor geneldurumu biraz daha iyi gibi, ishal devam etti bir iki kez ve kına rengi gibi bir renk aldı, bizi korkutansa karın ağrısı sürekli ağlıyor karnı ağrıdığı için bu kadar şiddetliağrı olur mu acaba, ağrı yeri olarak göbeğinin orasını gösteriyor...sağolun
ayseeececen
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 May 2013 Saat 00:53
Eger; karin agrisi, hic gecmeden devamli oluyorsa, Apandist olabilir, bir gostermeniz iyi olur. Sabah ola, hayir ola....
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 May 2013 Saat 08:47
aslında geceyi ağrısız güzel uyuyarak geçirdi hatta gece ben artık iyileştim dedi ama sabah yine karın ağrısı devam ediyor apandist için ultrasona mı bakmaları gerekir acaba?
ayseeececen
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 May 2013 Saat 18:10
Gelip-giden agrilar; Apandisit OLMADIGINI gosteriyor. Apandist olsa idi, bu sabah, dunden daha kotu bir durumda olmasi gerekirdi. Eger hastaneye giderseniz, Ameliyat dahil, her bir halti yapabilirler.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 May 2013 Saat 18:29

çok teşekkürler, inşallah hakkınızı helal edersiniz, eski panik hallerimi atmamda çok yardımınız oldu:))teşekkür ederim...

ayseeececen
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.