|
karın ağrısı ve kusma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Chanson ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 311 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ağu 2018 Saat 11:14 |
Kadir Hocam merhaba,
Size soru sorma konusunda belli bir hakkımız var mı bilmiyorum. Yani daha önce de birkaç soru sormuş bir takipçiniz olarak aslında çekiniyorum ama size sormadan da içim rahat etmeyecek. Lütfen kusuruma bakmayın. Daha önceki forumlardan karın ağrısıyla ilgili olanları okudum ama yine de kendi durumumuzu anlatmak istedim. Oğlum 2,5 yaşında. Tatilden yeni döndük. Döndüğümüzden beri geceleri kesinlikle kesintisiz uyuyamıyor. 3-4 gündür ara ara bana da ben yokken babaannesine de karnım ağrıyor diyor. Dün başım ağrıyor, ayaklarım üşüdü demiş babaannesine ve sonrasında epeyce kusmuş. Karnından gurultular geliyor. Dün yatmadan evvel büyük tuvaletini yaptı. İshal değil ama yoğun ve epey yumuşak gibiydi kakası. Gece yine sürekli döndü durdu, uykuya geçemedi. Son olarak az önce görüştüm babaannesiyle, yine karnım ağrıyor demiş. Sık sık dondurma yiyen, bunun yanında maalesef çikolata yiyen (ebeveynler alıştırdığı için) bir çocuk. Büyük bir iştahsızlık sezmedim. Ama karın ağrısı olduğunu söylediği için durumumuzu size bir sormak istedim. Tatilde denize uzun uzun girdi, suyla oynarken t shirtü ıslanabiliyordu, klimaya maruz kaldı dönerken yolda. Tüm detayları vermek istedim, yorumlayabilmeniz için. Doktora götürüp muayene ettirmemiz gerekir mi hocam? Umarım yanıt alırım sizden. Saygılarımla... |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118621 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Dondurmanin ve Cikolatanin hic bir zarari yok.. Eskiden, aileler, cok cocuk oldugundan, bu gidalari cok tuketip, masraf cikarmasinlar diye, cocuklari; "dokanir" (!!!) diye korkutmuslardir.. Bunun asli fesli yoktur. Yemek sonrasinda tuketebilirler. 2- Su ile, islanmak ile de bir alakasi yok.. 3- Klima ile; HIC alakasi yok.. Arizona'da, 24 saat, haftanin 7 gunu, sene boyunca, evde, arabada; Klima calisir. Yedigi-ictigi bir gidadan mikrop kapmis.. Mikroplarin tamami atilinca iyilesecek, sakin ilac kullanmayin., Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 29 Ağu 2018 Saat 18:57 |
|
![]() |
|
Chanson ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 311 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bazen düşünüyorum hocam, sizin gibi bir duayenden çocuklarımızın sağlığıyla ilgili istediğimiz anda yanıt almayı hak edecek ne yaptık diye. Gerçekten çok şanslıyız. İyi ki varsınız. Ömrünüz uzun olsun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|