|
Karın ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Melek18 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nis 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 47 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Tem 2019 Saat 12:04 |
Merhaba Hocam,kızım 11 yaşında.Boy 146 cm, 42 kg .Ateş ishal,kusma gibi herhangi bir hastalığı yok çok şükür.Yeme içmesi gayet iyidir.2 gündür ara ara karın ağrısı geliyor.Özellikle tam göbek deliğinin ve üst tarafının ağrıdığını söylüyor.Son bir yıldır böyle.(Ayda bir kere oluyor) Sizden öğrendiğim kadarıyla ameliyatlık ağrılarda ağrının kesilmediği ve arttığı.Annesi çok endişeli.hemen doktora gidelim diyor.Şimdi gereksiz bir sürü işlem yapacaklar.(duygusal),şahsen gitmek istemiyorum hastaneye. Hocam sizin de fikrinizi almak istiyorum, ne yapalım?
Selamlar ve saygılarımla
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118684 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ağız suyu ve/veya burun kaşıntısı da oluyorsa, barsak solucanları yapabilir.
Andazol şurup; 1.gün:2 ölçek, 15.gün gene 2 ölçek içirin. |
|
![]() |
|
Melek18 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nis 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 47 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam çok teşekkür ederim.Eczaneden Andazol aldım,hemen başlayacağım, fakat kayınvalidem tutturmuş bu çocuğun göbeği düşmüş ağır kaldırmaktan deyip duruyor.Evde bir kavga havası var.Gerçekten böyle birşey olabilir mi hocam?Ellerinizden öpüyorum.
Selamlar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118684 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Mevcut Tıp kitaplarında böyle bir şey yok!
Ama siz inatlaşmayın; bırakın göbeği yerine koysun... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|