|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hbo_ipek ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eki 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 110 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Haz 2014 Saat 06:16 |
hocam 5 yasindaki kizim 15 gun once urtiker oldu. bir hafta zyrtec kullandik. o esnada kafasi da xok kasiniyordu urtikere yorduk ama megerse okuldan bitlenmis. bir hafta arayla bit tedavisi uyguladik ancak kafasinin hala kasinmasinin yani sira vucudunun da kasindigindan yakiniyor. bakiyorum deride bir sey gorunmuyor. psikolojik desem gece uykusunda da kasondigini goruyorum. ne olabilir?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118048 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Simdiki doktorlar, zaten anlamadiklari her bir halta, Allerji ilaci verirler..
Kullandiginiz sampuanin, en az 4 dakika kafada veya ciltte durmasi gereklidir. Erken duruladi iseniz, tekrar yikayin. |
|
![]() |
|
hbo_ipek ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eki 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 110 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam ilkinde sekiz saat beklenenlerden, ikincide on bes dk. beklenenlerden yaptik. bitin caresi belli, benim derdim vucudundaki kasintilar. gorunurde bir sey yok ama cocuk kasiniyor??? Alerji oykusu de yok bugune kadar?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tavsiye edeceginiz bir tesr veya ilac var midir?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118048 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Pek cok sebeple olabilir.
1- Camasirlari iyi durulanmadi ise olabilir. 2- Cok terledi ise olabilir. 3- Allerji olamaz, zira dokuntu YOK.... 4- Tekrar yikayip, kese/lif yapin.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|