|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
zuhall ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet Kadir Bey insanlar en ufak bir bilgisi olmadan bile her konuda yorum yapabiliyor.Şemayı inceledim hatta çıktısını alıp arşivledim okumaya devam edip bilgilenmeye çalışıyorum şemada baş ağrısı olup olmadığını bilemediğimden basit grip ve sinuzit arasında kaldım.bazen öksürüğü değiştiği içinde ses tellerinde papillom da olabilir çünkü iki şekilde öksürükde başımıza geldi. Açıkcası kafam biraz karıştı.şu an burnunda akıntı hala var gece öksürük nispeten azaldı ama hala burnu tıkanıyor ara ara balgam hala var.ateş hiç yok.dediklerinizi uygulamaya devam ediyorum ek olarak su kaynatıp evde buhar yapıyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117883 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Grip mi? Sinuzit mi? Cok da onemli degil, zira ayni tedaviyi uyguluyorsunuz..
Papillom cocukluk caginda OLMAZ... Aynen devam edin. |
|
![]() |
|
zuhall ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
Merhaba Kadir Bey yanıtlarınız için çok teşekkür ederim,aynen devam ediyorum coldmix serum fizyolojik ve ballı limon ama atlabilmiş değil.
Bazı geceler daha iyi fakat bazı geceler öksürük artıyor ve arka arkaya meydana gelip kızımı uykudan uyandırıyor içim hiç rahat değil o öksürdükçe inanın içim daralıyor bu arada keçi boynuzunun çok iyi geldiğini okudum aldım her sabah içiriyorum meşhur turpun içinde bal bekletip içirilen tarifdende uyguladım fakat maalesef çözüm olmuyormuş gibi gözüküyor.Gece öksürüğünden kurtulamıyoruz. Kadir Bey evdeki yada odasındaki tüylü oyuncaklar halı yada bunun gibi maddelere alerjisi olup geniz akıntısı buna bağlı olup öksürük oluyor olabilirmi gece..çünkü gündüz odasında vakit geçirmiyor gece sadece yatmak için bulunuyor böyle bir ihtimal olabilirmi halısı tüylü halılardan???bu durum kafama takıldı böyle bir durum sözkonusuysa nasıl anlarım testmi gerekir nasıl emin olurum lütfen aydınlatırmısınız???? Ayrıca gece uyurken dikkat ettim sürekli ağzını kıpırdatıyor sanki birşey yer gibi acaba boğazında meydana gelen rahatsızlıktan ötürümü??? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117883 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Benim; oksuruk icin anlattiklarimdan baska, CARELER ARAMAYIN... Hepsi nafiledir.
Odasi soguk olsun, yastigini yukseltin. |
|
![]() |
|
Çok teşekkür ederim aynen uygulamaya devam ediyorum her sabah işe gelir gelmez size sorulan soruları ve verdiğiniz cevapları
cevaplarınız okuyorum not tutuyorum verdiğiniz bilgileri. Gerçekten mesleğini seven hakkıyla yapan bizleri bilgilendirmeye çalışan fedakar bir doktorsunuz. keşke bu kadar uzakta olmasınız herkes sizin bilgilerinizden yararlanıp öğrenebilse. Kadir Bey iki gündür dikkatimi çekiyor serum fizyolijik uyguladığımda sol burun deliğinden olduğu gibi geri akıyor kafasını arkaya doğru eğimlendirdiğim halde sanırım sol tarafı tamamen tıkalı bu normal bir durummu? endişe edicek bir durumun belirtisi değildir diymi kulakta bir problemin vs. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Biraz daha fazla sirt ustu yatirin. Zamanla acilacak.
|
|
![]() |
|
Kadir Bey merhaba dediklerinizi uygulamama rağmen maalesef 1,5 aydır tablo değişmiyor.hep aynı kısır döngü burun akıntısı öksürük balgam gece dahada artan öksürük.sanırım kreşede gittiği için hiç düzelme olmuyor Kadir Bey bu durum kronikleşirmi inanın artık etrafımdaki insanların bu öksürük yerleşti ciğerlerine inmiş vs.laflarından sıkıldım geçenlerde ateşlendi 38,5 geçmedi hiçbir müdahalede bulunmadım 2 gecede geçti ateş.Genel durumu iyi ama sesi değişik cıkıyor öksürük bazen balgamlı bazen gıcık şeklinde burun gündüz ara açık gece tıkalı bazen açık, ağzında bazen koku var dilinde hafif pas tabakası var ama ateş 2 günün dışında şuan yok.inanın kafam çorba oldu bu durum ne kadar daha devam edicek hiç geçmeyecekmi???eşim doktora götürmekte ısrarlı 2 ayda çocuk hiç iyleşmezmi diye düşünüyor??kızım 40 aylık 19 kilo.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu sene; Kres/yuva'ya basladi ise, 2 kisiniz bu sekilde gececek. Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|