|
Kaygı bozukluğu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Parolaben ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kas 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 202 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Parolaben
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Oca 2024 Saat 22:50 |
Merhabalar doktor bey. 8 yaşındaki oğlum da kaygı bozukluğu başladı. Örneğin bugün paslı bir çiviyi tutmuş. Eline herhangi bir batma falan yok
.ama parmağımda soyulma vardı birşey olmusmudur ?diyor. Veya sürekli kendini dinliyor , kalbim hızlı atıyor, başım ağrıyor birşey olur mu ve daha niceleri. Bir kaç gündür hapsuramiyorum diye onu stres yapmıştı. Bu durumu nasıl yenebiliriz ? Nereye gitmek lazim |
|
![]() |
|
iremözy ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Oca 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 156 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çocuğunuzu kendime benzettim bende böyle kaygılı bi çocuktum sebebini düşününce aslında sebebi annemmiş. Çok kaygılı bi insandı bana da yansıyodu kaygısı. Sürekli çocukların üzerine titreyen panikçi annelerin çocukları genelde böyle kaygılı olur. Ben kendim yaşayınca söylemek istedim. Doğru cevabı hocam verecektir.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117864 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Psikiyatriye gidin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|