|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Elif5516 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kas 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Kas 2017 Saat 22:24 |
Kızım Kbb doktoruna goturdum ve doktorumuz yaşına göre fazla siş ve büyük geniz eti oldgunu hep burnu kapadiginı solunum zorlastirdgini kulağa baskı yapdigini ve işitme testinde kulağına verilen titreşimi sağ kulağı almadığını ve orta kulak iltihabı oldgunu söyledi fakat çok ic açıcı konusmadi ve beni panikletdi 3 iğne verdi yarına kadar ve yine ilaç tedavisi basladi pzrtesi yine titreşim verilecek kulağına öncelik şu anda kulağımız dedi cnku kulak zarı kızarmış ve onu dolu dedi sıvıyla ku kızm henüz 33 aylık olaki geniz eti ameliyatı zorunlu mmudur bu durumlarda aslında doktor ilacla olmazsa kulaga tüp takilmasi gerektiğini söyledi ayrıca asist sürüp ve iliadın sprey verdi ve dedim gbi iğne verdi şadece kasdan vurulan
Düzenleyen Elif5516 - 19 Kas 2017 Saat 23:07 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118601 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- SAKIN o ilaclarin hicbirini kullanmayin.. O ilaclar; hicbir seye iyi gelmeyecekler ve size; "-Gordunuz mu, ilaclarla duzlemiyor, buyurun ameliyata!" denilecek. 2- Orta Kulak Iltihabi olsa; cocuk agrisindan yeri gogu yikardi... Agri yoksa, tedavi edilecek bir Orta Kulak Iltihabi da yok demektir. Bu dalaveralar Turkiye'de son derecede yaygindir. Son 3 gunku yazilari okuyun, pek cok ornegini gorursunuz. 3- Zaten bu yasta Geniz etini alamayacak.. Onun butun derdi o kahrolasica tupleri takmak!! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 20 Kas 2017 Saat 06:36 |
|
![]() |
|
Elif5516 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kas 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam size yazdığımda son iğneyi vurdurmusduk bugün kontrole gittigmizde kulak açılmıştı verilen dalgalari aldı kulak acilmis dedi bakdi kameralı çubukla k ulakdaki kizariklikda kaybolmusdu tüple ilgilihicbiseye demedi bu sfer geniz etini sorduğumda kl burun açılırsa geniz eti küçülür dedi kulağa baskı kalkar dedi ve yine antibiyotik verdi ama ben dün aksm burun spreyi kullanmadım fizyolojik serum verdm yine başka bi antibiyotik kullanmal bukadr her hafta ne kadr dgru sizce
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|