|
Kendi Hastalığım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ulku eray ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Şub 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 75 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ulku eray
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Kas 2023 Saat 11:58 |
Hocam iki haftadır hafif grip halim vardı ama 2 gecedir oksurukten uyuyamiyorum. Oksurdukce sırtım ağrıyor. Kuru gıcık şeklinde çoğunlukla. Bazende balgamli. Geniz akintim çok. Ateşim olmadi. Nefesim normal. Sizin tablonuza bakınca grip dedim. Ağrılarım olunca bugün her ihtimale karşı muayene oldum. Viral dedi doktor. 4 ilaç yazdı.
Levokast, Seltavir, Pronat, Nurofen Bilemedim icsemmi. Ben grip ilacı yıllardır içmiyorum. Nabzim yükseliyor bazısında. Size danışmak istedim yinede.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118880 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sacma sapan ilac kombinasyonu!!
Tipik Turk doktor usulu: "Hangisi iyi gelirse" mantigi ile yazilmis, "Asure recete". Levokast( Allerji+Astim ilaci) Seltavir( Hindistan mali, anti-viral ilac) Pronat(Reflu ilaci????) Nurofen(Ibiprofen grubu ilac) Sakin hicbirini kullanmayin. Sadece benim Grip icin anlattiklatimi uygulayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|