|
Kendi mide rahatsizligim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gülin ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ara 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 265 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Nis 2020 Saat 13:59 |
Hocam merhabalar
Benim zaman zaman oluşan mide rahatsizligim var. Yedigim şeylerlemi ilgili anlayamadım.Daha once dr. kaç kez gittim ama bir turlü verilen ilaçlarla gecmedi. Geciyor bir zaman sonra tekrar başliyor. Şikayetlerim şunlar; midem adeta kasiliyor, bulanti ve ishal zaman zamanda midede ağri eşlik ediyor . (Metpamit spasmomen debritat ve reinne kullandiğim ilaçlar) .Sizce bu ne olabilir nasil bir tedavi yapabilirim ? Bu arada 48 yasinda 160 boyunda ve 48 kiloyum. Cevabiniz için şimdiden çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Gülin ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ara 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 265 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam yazmayi unutmusum . Bu silayetlwrim yaklasik 3 yildir var. 2 yil once mide kasilmasi bulannti mide agrisi sikaywyiyle devlet hastanesi acile gittim . Orada ilacli tomografi cekildi tüm batina hic birsey çikmadi buscopon ve metpamit verdiler. Yine o kadar siddetli olmasada zaman zaman şilayetlerim oluyor.Beni rahatsiz ediyor.ne yapmaliyim hocam.
|
|
![]() |
|
Acile gittigimde siddetli kusmada vardi hocam.
Kusura bakmayin parca parca yazdim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119263 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gastrit olabilir. Denemek icin: gunde 1 tane Famodin40 tablet alin, 2 gunde sonuc belli olur. Iyi gelirse, 1 ay kullanin.
|
|
![]() |
|
Çok tesekkur ederim hocam. Sağolun varolun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|