|
Kendi tahlillerim hocam |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
elifkerem ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 542 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Tem 2022 Saat 22:50 |
Hocam 30 yaşında 2 cocuk annesiyim 1.5 ay önce sezeryan doğum yaptım. Gün boyu şiddetli kramp tarzı karin ağrılarım oldu. İshal tarzı 6 kere tuvalete çıktım mide bulantısı vardi iştah yoktu ateş 38.3 olarak ölçüldü tahlillerim bu şekilde Dr hicbirsey vermedi bakmadı bile doğru dürüst. Ne yapmalıyım hocam emziriyorum.
|
|
![]() |
|
elifkerem ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 542 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
İşini bilen bir doktormuş. Ne bekliyordunuz ki? Bir çuval ilaç yazmasını mı?
Ben olsam o tahlili bile yaptırmazdım. Sakın bu tip ishallerde ilaç/antibiyotik kullanmayın. Bir tek Dizanteri de, Flagyl kullanılır. Bununla ilgili eski cevapları okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|