|
Kendim ateş ( fikirleriniz önemli ) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Duyguöğretmen ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eki 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Duyguöğretmen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Oca 2024 Saat 12:05 |
Hocam hamilelik şüphem var grip oldum kızım ınfulenzaydı bulaştı galiba . Ateşim bir gün boyunca çıktı . Kulaktan en yüksek 38.1 alından 37.1 ölçtüm . Parol içtim ateş için . İnternette yüksek ateşin bebek için çok tehlikeli olduğu yazıyor 😔 sizin fikirleriniz düşünceleriniz benim için önemli . Bu değerler çok mu yüksek ateş sayılıyor hamilelikte
Bu arada mutlu yıllar hocam 2024 güzellikler getirsin
|
|
![]() |
|
Duyguöğretmen ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eki 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Duyguöğretmen
![]() ![]() ![]() ![]() |
Koltuk altı su an 37 çıktı hocam . Derece olarak neye dikkat edeyim kaçtan yukarısı tehlike
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kesinlikle YALAN!! Turk doktorlarina NE DIYE inaniyorsunuz ki!!
Atesi cikaran, BAZI hastaliklar ilk 4 ayda bebek icin zararli olabilir. Atesin kendisi DEGIL!!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Duyguöğretmen
Dr bey bazı hastalıklar dediğiniz tahminimce menenjit kızamık gibi hastalıklar diye düşündüm bunlarda arasında ınfluenza da var mı Peki parol ? İçtim ama vicdanen rahatsızım . Bu konuda ki düşünceniz ?
Düzenleyen Duyguöğretmen - 01 Oca 2024 Saat 20:35 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
HAYIR!!!! Ikisi de degil!!!
Toxoplasmosis, Sifilis (Frengi), Klamidia, CMV (en sik gorulen), Ucuk (Tip2), Zika virusu, Rubelle yapabilirler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|