|
Kendim için alerji |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 799 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 May 2018 Saat 18:21 |
Hocam merhaba.. Böyle bir konu için rahatsız ediyorum kusura bakmayın.. danışacak en yakın kişi sizi gördüğüm için yazmaya karar verdim.. hocam 42 yaşında 47 kilo ve 1,60 boyunda bir bayanım..saçlarım da epey beyazladı..fakat boyatmaya korkuyorum. çünkü 2 sene evvel benden 3 yaş küçük kız kardeşim saç boyası ALERJİSİ yüzünden 10 gün acillerde süründü..sonrasında 1 ay kortizonlu ilaçlar kullanmak zorunda kaldı..öyle ki tanınmayacak haldeydi..gözleri yüzleri şiş..gözler nerdeyse görünmüyordu..tüm vücudu ufak ufak su topladı ve kaşıntıdan ölüyodu... onu o şekilde gördükten sonra asla saçlarımı boyatmamaya karar verdim..çünkü gerçekten inanılmaz acılar çekti...kardeşimde alerji olması bende de olacağı anlamına gelmez ama..korku işte...sosyal öğrenme de saçımı boyatmamaya yetti bende.. diğer yandan öğretmenim ve çocuklar sürekli saçlarımı neden boyatmadığımı soruyor... ee haliyle kötü görünüyor..hocam ben alerji testi mi yaptırmalıyım..kardeşimin durumuna düşmemek için ne yapmalıyım...çok teşekkür ederim..sağ olun..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Allerji testi MI???? Kendiniz yapin.. Kolunuzun gorunmeyen bir bolumunde,cok az miktarda boya malzemelerinde surun, bakin!! |
|
![]() |
|
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 799 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sürüp ne kadar bekleyeyim hocam ...2 gün diyen var..2 saat yeter diyen var..ama kardeşimin alerjisi saçını boyattıktan 2 gün sonra çıkmıştı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 gun bekleyin!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|