|
Kendim için illiadin |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
elifkerem ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 547 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Eyl 2023 Saat 18:37 |
Hocam 32 yaşındayım 16 aylık bebegim var emziriyorum. İnanılmaz alerjik günler geçiriyorum burnum o kadar tıkalı ki yemek yememi konusmami dahi etkiliyor emzirdigim için sadece zaditen kullanabilirsin dedi doktor kullandım ama beni uyutmaktan başka bir işe yaramadı. Burun tikanikligim geçmedi sonra aklıma sizin oğlum için çok kez önerdiğiniz illiadin geldi 3 gündür burnuma sabah akşam 2 ser damla damlatiyorum damlattiktan sonra arka arkaya hapsiriyorum ve burnum bir süre açık kalıyor en azından hocam illiadin i günde kaç kere kullanabilirim en fazla? Ve emzirmeye engel mi 3 gündür kullanıyorum bir sıkıntı olmadı gibi ama yine de danışmak istedim ve başka ne kullanabilirim? Her gün dışarı çıkıyorum çalıştığım için bu daha çok artırdı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119079 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Çocuklar için olanı kullanıyor iseniz; günde4 defa kullanabilirsiniz. 5 günü geçmeyin.
Emzirmenize en ufak bir etkisi dahi yoktur. Size bir hile öğreteyim!! Her iki burun deliklerinizin açık olmasına gerek yok. Tekinden de rahat nefes alabilirsiniz. O sebeple; her bir seferinde bir tarafa damlatarak daha sık aralarla kullanabilirsiniz.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 Eyl 2023 Saat 19:49 |
|
![]() |
|
elifkerem ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 547 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
Hocam peki ilaç ne önerirsiniz zaditen bir işe yaramadı bende
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119079 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Çocuklar için olanı kullanıyor iseniz; günde4 defa kullanabilirsiniz. 5 günü geçmeyin.
Emzirmenize en ufak bir etkisi dahi yoktur. Size bir hile öğreteyim!! Her iki burun deliklerinizin açık olmasına gerek yok. Tekinden de rahat nefes alabilirsiniz. O sebeple; her bir seferinde bir tarafa damlatarak daha sık aralarla kullanabilirsiniz. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|