|
Kendim icin kan değerlerim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Tlnumy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 259 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Tem 2020 Saat 22:27 |
Hocam merhaba yorgunluk ve karin sisligi şikâyetlerim nedeni ile doktora gitmistim huzursuz bagirsak sendromu gibi görünüyor dedi kucuk bir ilce hocam saglik muayene imkanları yetersizdi kan testlerimin sonuçlarını ekledim hocam önerileriniz cok kiymetli simdiden teşekkür ederim saygilar yas 32, kilo 60, boy 1.68cm
En altta da bu sonuçlar var ek olarak hoxam RDW-CV 15.2 11,7 - 14,4 EOS% 5.9 0.5 -5.9 NEU% 49.6 50.0- 70.0
Düzenleyen Tlnumy - 21 Tem 2020 Saat 23:07 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119245 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Asli: Irritable Bowel Syndrome"...
Siddetli karin agrilari. Hastalarin yarisinda, siddetli ve ani baslayan ishal. Kanli gaita. Kilo kaybi vardir. Ayrica da, yaptirdigi Tahlillerin hicbiri teshise yardimci olmaz.. Iyi keklemisler sizi. Tahlillerin hepsi de NORMAL. Istirahat edin, sakin ilac almayin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|