Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kendim icin kulak
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kendim icin kulak

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yamaninannesi Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 202
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yamaninannesi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kendim icin kulak
    Gönderim Zamanı: 18 Eki 2023 Saat 14:39
Hocam 28 yas kadin.gecenlerde grip olmustum 2 gun once aniden kulak agrisi ile uyandim cok sert bir agri idi,kulagim asla duymuyordu.acile gittim orta kulak iltihabi dedi,biri normal digeri antibiytikli dmla agumntinverdi.  Ben iki gun bunlari kullandim taki sizin yazilarinizi okuyana kadar. Acaba benim kulak zarimmi delindi yoksa iltihapmi akti bilmiyorum hastaneden geldigimde daha damlalari kullanmadan ugultu esliginde kulagim akmaya basladi agri kesildi. Acaba biriken iltihapmi akti yoksa kulak zarimmi delindi bunu nasil anlicagim. Bu olay olduktan sonra ben iki gun bu damlalari kullandim. Kulagim hic duymuyor sanki bir tikac var orda.cok cok az duyuyor diger kulagimda agrimaya basladi berbat bir his migdem hafif bulaniyor dengesizim. Illadin aldim kullaniyorum ama bir kbb gitsemmi 

Düzenleyen yamaninannesi - 18 Eki 2023 Saat 19:12
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118465
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eki 2023 Saat 19:15
Kulak zariniz delinmis!!!! 
SAKIN AGRI OLAN KULAGA TURK DOKTOR AKLI ILE DAMLA YAPMAYIN!!!!!

EGER; akinti olduktan sonra dahi, kulak damlasi kullandi iseniz, MUTLAKA bir KBB doktoru gorsun, basiniz
 belada demektir!!!

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.