|
kendim için |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
leyli
Kıdemli Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: kendim içinGönderim Zamanı: 21 Eki 2018 Saat 18:36 |
|
hocam merhaba. sizi rahatsız ediyorum ikinci seferdir. boğaz ağrım nerdeyse geçti. ama grip oldum. bütün kaslarım ağrıyor inanılmaz şekilde ve çok üşüyorum. sürekli yatıyorum. ara ara bulantım oluyor. gece sabaha karşı 5 gibi uyuyabildim. çünkü boğazımın hemen altı göğüs bölgem gece inanılmaz doluydu balgamla ve çok ağrıyordu. sabah daha iyiyidim. nefes almakda zorlandım gece boyu.. ağrı ve doluluk yani balgamdan. öksürük yok. ara ara gıcık var. şuan acil servise gitmemek için direniyorum. hocam akciğerlerimi dinleteyim mi bir hocam. nefes almakda zorlanmak ve ağrı hissetmem (gece) bronşit mi oldum diye düşündürttü... ateşim yok ama berbat durumdayım.
Düzenleyen leyli - 21 Eki 2018 Saat 18:39 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Eki 2018 Saat 20:05 |
|
Iste; "Grip asilari" bu tip Gripleri onler… Influenza Gribi geciriyorsunuz, Turk doktorlarina gitmediginiz ve verdikleri ilaclari kullanmadiginiz surece, hastalik goguse inmez.. Goguse inmesi tamamen, Turk doktorlarinin verdikleri ilaclar yuzunden olur. Atesinizi dusururseniz, bagisiklik calismaz, hastalik daha uzun surer.. Oksurugu keserseniz, hastalik gogusunuze iner.Ventolin gibi Astim ilaclarini kullanirsaniz, Akcigerlere inme daha kolay olur. Grip virusu (butun viruslar gibi) insan hucreleri icinde, hucreyi esir alarak; kendi vucut yapisini imal ettirerek cogalirlar..Ilk atesli safhadan sonra, vucut savunmasi bu durumu farkederek, icinde virus olan hucrelere saldirarak, onlari parcalarlar.. Bu hucre kaybi, sizdeki "berbat durumun" sebebidir.. Iyi tarafi, bazen bu yolla, gelismekte olan kanserli hucreleri de yok ederler. |
|
![]() |
|
leyli
Kıdemli Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Eki 2018 Saat 20:26 |
|
Hocam ne yapayım. Gitmeyeyim mi acile. Bronsit degilimdir umarim. Ilac vs. Hicbir sey kullanmadim. Dr a da gitmedim.ne yapayım hocam simdi. Ates oksuruk yok.Goguse indi mi inmedi mi bilmiyorum.
Düzenleyen leyli - 21 Eki 2018 Saat 20:33 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Eki 2018 Saat 03:54 |
|
Goguse inmesi tamamen, Turk doktorlarinin verdikleri ilaclar yuzunden olur. Atesinizi dusururseniz, bagisiklik calismaz, hastalik daha uzun surer.. Oksurugu keserseniz, hastalik gogusunuze iner.Ventolin gibi Astim ilaclarini kullanirsaniz, Akcigerlere inme daha kolay olur. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|