|
kendim için |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
durutrl ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mar 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Oca 2019 Saat 22:41 |
Hocam ailece hastayız.Öksürük burun akıntısı(bende yok),ateş hepimizde mevcut.Bende ilk boğazımın aşağısında yanma ile başladı,derin nefes ve dışarının havasını soluyunca öksürme oluyordu.Bugün ıhlamur içtim öksürünce daha aşağı inmiş gibi çok acımaya başladı ve şu an sol tarafım sol göğsümün üzerinde bir ağrı oluştu öksürünce resmen acıyor sol ciğerim.Ateşim geçti öksürüğüm tek tük ama bu acı neden aşağıda bu kadar rahatsız etti endişelendim biraz.Hırıltı falan yok hocam.Yorumunuz ne olur hocam korktum biraz açıkcası.Bayanım 38 yaşındayım 65 kiloyum hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118703 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bazi viruslar, BAZEN, tarif ettiginiz sekilde; "Yan agrilari" yaparlar... Devils' Grip de denilir, agri cok olursa, Novalgin tablet, 1 veya 2 tablet alin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|