|
Kendim icin |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
saliç ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Eki 2020 Saat 23:35 |
Hocam ben 27 yasinda bi kadinim. 9 10 yaslarimda aynaya bakarken bir omzumun digerine gore daha assada oldugunu gorurdum ama bu herkeze sacma gelir diye kimseyede dememistim.18 yaslarinda sirt boyun omyz belagrilarim cok oluyordu yataktan hala daha oyle birden gerilmeden kalkamam ben bunun icin doktora gittim bana skalyoz hastasi oldugumu soyledi ozaman 18 yasindaydim yasina gore cok fzla egri demisti yuzme ev egzersizi vs onerdi. Tbi ben hic birini yapmadim egzersiz disinda. Oda onlarin verdigini dgl sirtimi rahatlatmak icin gerdime hareketi fln. Simdi belimede agri geliyor doktor omurilik bsski yaptiginda belde kayma yapar gibi bisiler soyleyip basindan savmisti beni ozamanlar.simdi ceremesini sanirim cekiyorum birinci sorum bu skalyoz ilerlermi ? 2.sorum belimi duvara yasladigimda sanki agriyan taraf diger tarafa gore daha cikintili cnku agriyan taraf duvara deyiyor diger taraf uzak kaliyor.ELIME KUCUK BIR YUVARLAK GLIYOR HALIYA DUMDUZ UZANDIGIMDA RAHATSIZ EDIYOR. 3.sorum ise bazen yururken dizim bosluga basiyormus gibi oluyor en cok bunun sebebini merak ediyorum birden dizim bukuluyor daha cok belimin agriyan tarafindaki dizim. Ama diger dizimde bazen yururken birden kiriliyor duscek gibi oluyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Skolyoz, tedbir alinmazsa; ilerler!
Sinire baski yaparsa, bacaklarda sinirsel arazlar baslar. Zaman gectikce de, tedavi zorlasir.
|
|
![]() |
|
saliç ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam peki nereye hngi bolume gidecegim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ortopedi ye gideceksiniz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|