|
Kendim için |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
nevin53
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 08 May 2018 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Puanlar: 403 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kendim içinGönderim Zamanı: 19 Şub 2021 Saat 18:24 |
|
Merhaba Kadir hocam bransiniz değil ama bem troid hastasiyim 46 yasindayim gebelikte yukseldi o gun bugündür ilac kullanıyorum çünkü ilacsiz dönemde tekrar yukselise geçiyor degerlerim.Hocam bir de masa basi çalışaniyim hareketim kısıtlı az yesemde kilo veremiyorum, cok cabuk acikiyorum Bu yuzden doktora danistigimda bana diaformin 850 mg onerdi.Bu ilaci yaklasik 15 gundur kullanıyorum. Ekim ayinda tsh değerim 4 iken dün olcturdugum de 10 90 cikmisti bu ilacin yan etkisi olabilir mi.
Tsh yukselince 50 mg olan ilacımın mg 100 e cikardı 15 gun sonra tekrar olcturecegim. Siz herseyi yiyn ama az yiyin dediginizi hatirliyorum bir yazinizda.Kebapci orneginiz vardi.Pilav makarna tuketmeyin,bugday ekmegi tüketin.Yemege once corbayla baslayin arkasindan etli yemek tüketin yazıyordu diye hatırlıyorum . Hocam bu kriz seklindeki acliklar icin ne onerirsiniz.Yanima kutu sutu ceviz alıyorum aralarda acıkırsam tuketeyim diye. Hocam sizi tanıdıktan sonra doktorlara pek itibar edemiyorum, o yüzden degerli vaktinizi alıyorum. Iyi ki varsiniz hocam Saygılarımla
Düzenleyen nevin53 - 19 Şub 2021 Saat 18:37 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Şub 2021 Saat 19:45 |
|
Aclik hissettiginizde; 2-3 adet kuru kayisi, veya murdum erigi kurusu atistirin.
Yavas yiyin, hemen yutmayin! Diaformin'e devam edebilirsiniz.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 19 Şub 2021 Saat 19:46 |
|
![]() |
|
nevin53
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Şub 2021 Saat 13:31 |
|
Cevabiniz icin çok teşekkür ederim hocam.
Hocam bir de benim anlimda ara ara kasintili kizarikliklar olusuyor,kaşıyınca pul pul dokuluyor Ne yaptiysam denediysem gecmedi
![]() Düzenleyen nevin53 - 21 Şub 2021 Saat 13:34 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Şub 2021 Saat 19:04 |
|
Oradaki derinin yapisi, bir nedenle (??) degismis..
2 hafta; Elidel krem, gune:2x1 surun. Az miktarda, Ince bir tabaka olsun ve iyice yedirin.
|
|
![]() |
|
nevin53
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Mar 2021 Saat 18:12 |
|
Merhaba Kadir hocam, kremi kullanmaya basladim iyi de geldi ta ki bugun oglen gunese cikana kadar, soyle ki hic yuzumde gunes kremi olmadigi icin hemen yuzum kizariyor.,o problemli bolgede hafiften kizardi.Gunes kremi kullansam uygun olur mu.Affiniza siginarak bana gunesi kremi onerebilir misiniz.
Saygilarimla
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Mar 2021 Saat 19:10 |
|
Gunes kremi kullanin. Marka onemli degil. Turkiye'de olmadigim icin, oradaki markalari bilmiyorum.
Gunes, hadiseyi arttirabilir.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|