|
kendim için .. |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
leyli
Kıdemli Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: kendim için ..Gönderim Zamanı: 06 May 2021 Saat 17:30 |
|
hocam merhaba.. parmaklarımda temizlikden dolayı çatlayıp kanamayan yeri yok nerdeyse... öyle ki suya sokamıyorum.. elimin her yeri kanıyor... hocam hiç aklıma gelmedi eldiven takayım... o kanayan yaralı parmaklarla bayağı topraklı patetesleri soydum malesef.. sonra aklıma geldi.. siz toprak ile tetanoz olabileceğinden bahsetmiştiniz...o çatlak ve yarık parmaklara illaki o kadar topraklı patates temas etti.. hocam endişe etmeli miyiz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 May 2021 Saat 18:39 |
|
O tip catlaklardan ( bu zaman icinda) Tetanos mutlaka almissinizdir. Bu tip catlaklardan alinan Tetanos
basilleri, hastalik yapamaz ama ASI gibi calisirler. Eliniz icin: 1- Elidel merhem, gunde:2x1 surun. 2- Geceleri kremi surdukten sonra, merserize eldiven(Polis eldiveni) giyin. 3- Elinize ASLA su, deterjan ve sabun degmesin. degerse; Elidel'i yeniden surun. 4- Camasir, bulasik daima eldiven kullanin. 5- Banyolarinizi; krem surme oncelerine denk getirin.
|
|
![]() |
|
leyli
Kıdemli Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 May 2021 Saat 21:22 |
|
hocam okudum internetten tetanos belirtileri ve hastalığına dair.. çok zor bir rahatsızlıkmış... özellikle kasılmalar çok zorluyormuş...tetanos mutlaka almışsınızdır demişsiniz ya, çok korktum ..aşı gibi çalışırlar demek, bu belirtileri göstermeyeceğim anlamına gelir değil mi hocam...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 May 2021 Saat 03:20 |
|
Evet, asi olmussunuz gibi bagisiklik olusur.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|