|
kendim için |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 799 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ağu 2021 Saat 10:12 |
hocam evlilik için kan vermiştim... Glikhocam kan testimi değerlendirir misiniz..bazıları yüksek, bazıları düşük.. endişe edilecek bir şey var mı
Düzenleyen leyli - 04 Ağu 2021 Saat 10:46 |
|
![]() |
|
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 799 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118693 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Derin anemi var. Akdeniz Anemisi (Thallassemia) yönünden, Hemoglobin Elektroforezi yapılması iyi olur.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam o dediğiniz tahlili yaptırdık. Sonuçu bekliyoruz..ben ne yapmalıyım peki..korktum şimdi
Düzenleyen leyli - 04 Ağu 2021 Saat 13:05 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118693 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yapacağınız bir şey yok. Eğer (+) çıkarsa, bu şekildeki bir kimse ile evlenmeyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|