|
Kendim icin |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
güneşimoğlum ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eki 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 252 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı güneşimoğlum
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Kas 2022 Saat 00:11 |
Merhaba hocam,Haziran ayında vertigo atağı yaşadım şimdi yatakta sol yanıma döndüğümde sıkıntı yaşıyorum 3 aydır betaserc kullanıyorum,çok şükür ayaktayken birsey yok .Belki 10 yıl olmuştur kbb doktoru vastarel mg ilaç vermişti sanki o zaman çabuk geçmişti.Ama bu ilaç damar hastalıkları içinmiş bunu yazan doktor vefat etti,bana yaptırdığı manevra çok iyi gelmişti farklı bir teknik kullanmıştı.Yani hızlı kaldırıp yatırıyordu.Simdi 3 kere manevra yaptirdim yavaşça sağa sola döndüruyorlar.Fazla faydasi olmadı.Eskisi bu kadar uzun sürmemişti.Size sorum vastarel bana iyi gemisti tekrar kullansam tavsiye edemisiniz ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118968 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bilemem. Istanbul da iseniz, Erenkoy'de: Dr. Mehmet Ali Sehitoglu'na gidin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|