|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cennettekus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cennettekus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Kas 2014 Saat 14:19 |
Iyi gunler kadir bey eski maillere baktim oglum devamli poposunu kasiyor 3 4 gundurde her yemekten sonra karnim agriyor diyor ben cok dikkate almamistim ama bugun popom kasiniyor demeye basladi iyice suphelendim andazol surup alicam fakat oglum hic bir surup icmiyor danino yogurda katip versem surubu olurmu? Birdr sanirim sanirim bir olcek simdi bir olcek 2 hafta sonra vericem degilmi? Oglum 33 aylik.. birde 17 aylik kizim var onada icirmeme gerek varmi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118862 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evde bir cocuga Andazol verilecekse, butun cocuklara(bebekler haric) verilir.
Yogurt icine karistirin ama hemen icirin. 2-3 hafta ara ile iki defa alacak. eski mailleri iyi okuyun. |
|
![]() |
|
cennettekus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cennettekus
Hemen kizimada icireyim peki esim ve benimde bu suruptan icmemiz gerekirmi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118862 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hapi var!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|