|
Kıl kurdu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Elfcarik.92 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Eyl 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 46 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Elfcarik.92
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Mar 2022 Saat 19:15 |
Merhaba hocam 30 yasında anneyim cocuklugukdan beri kıl kurdu sorunum oluyor kontil kullanıyorduk tekrar ediyordu en son 2.5 yıl önce kızım 1,5 yaşındaydı ailece eşim ben kızım üst üste bi kac kez ilaç kullandık biz kontil hap kızıma kontil şurup. bu zamana kadar bir daha şikayetim olmamıştı bugun rahatsız hissettim ve şüphelendim kendımden daha sonra bir tane kıl kurdu gördüm kendimi artık cok kötü hissediyorum bir türlü kurtulamıyorum hijjene temizliğe önem veririm pis biri değilim utanıyorum artık lütfen bana yardım eder misiniz kızımla bana bir tedavi önerir misiniz kızım şu an 4 yasında 110 cm 19 kilo ondan olup olmadıgını bilmiyorum
|
|
![]() |
|
Elfcarik.92 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Eyl 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 46 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Elfcarik.92
![]() ![]() ![]() ![]() |
2.5 yıl önce kızımda da görmüştüm bez değişimi sırasında. Şimdi görmedim bi şikayetide yok o konuda 2,5 uıl once prof bi enfeksıyon doktoruna gittim bana bagısıklık testi yaptı ıg lere baktı bi sorun yok demişti
Düzenleyen Elfcarik.92 - 08 Mar 2022 Saat 19:22 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119273 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
"Kil kurdu" ile bagisikligin NE ALAKASI VARMIS!!!
" 2,5 uıl once prof bi enfeksıyon doktoruna gittim bana bagısıklık testi yaptı ıg lere baktı bi sorun yok demişti" O prof, ahmagin teki!! Ailede bir kacak var. Herkesin, her yemekten once veya yemek hazirlamadan once, ellerini yikamasi sarttir. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Elfcarik.92
Peki şu an ilaç olarak ne önerırsınız kızıma ve bana eşim su an yok yurt dısında
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119273 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Andazol surup. Icini okuyun, ona gore yaslara uygun dozda verin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Elfcarik.92
Merhaba hocam kızıma 2 ölçek andozol verdim ondan sonra özellikle ıkı elinin üstünde kuruluk renk koyulaşması egzema tarzı birsey oldu hafif dirseklerinde de var gibi resim yüklemeye çalıştım ama yapamadım ilaç yan etkı yapmış olabilir mi haftaya 2. Dozları içmemiz gerekecek bu durumda ona vermeli miyim ilaçtan mı değil mi anlayamadım ne sürmeliyim gecmesi için teşekkür ederim şimdiden hocam
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Elfcarik.92
Linola sürüyorum bi kaç gündür daha gecmedi
Düzenleyen Elfcarik.92 - 22 Mar 2022 Saat 00:10 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Andazol ile alakli degil, Ellerine gunde:2x1 vaselin surun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|