Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kıl kurdu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kıl kurdu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Elfcarik.92 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 46
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Elfcarik.92 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kıl kurdu
    Gönderim Zamanı: 08 Mar 2022 Saat 19:15
Merhaba hocam 30 yasında anneyim cocuklugukdan beri kıl kurdu sorunum oluyor kontil kullanıyorduk tekrar ediyordu en son 2.5 yıl önce kızım 1,5 yaşındaydı ailece eşim ben kızım üst üste bi kac kez ilaç kullandık  biz kontil hap kızıma kontil şurup. bu zamana kadar bir daha şikayetim olmamıştı bugun  rahatsız hissettim ve şüphelendim kendımden daha sonra bir tane kıl kurdu gördüm kendimi artık cok kötü hissediyorum bir türlü kurtulamıyorum hijjene temizliğe önem veririm pis biri değilim utanıyorum artık lütfen bana yardım eder misiniz kızımla bana bir tedavi önerir misiniz kızım şu an 4 yasında 110 cm 19 kilo ondan olup olmadıgını bilmiyorum 
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Elfcarik.92 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Mar 2022 Saat 19:17
2.5 yıl önce kızımda da görmüştüm bez değişimi sırasında. Şimdi görmedim bi şikayetide yok o konuda 2,5 uıl once prof bi enfeksıyon doktoruna gittim bana bagısıklık testi yaptı ıg lere baktı bi sorun yok demişti

Düzenleyen Elfcarik.92 - 08 Mar 2022 Saat 19:22
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119273
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Mar 2022 Saat 19:41
"Kil kurdu" ile bagisikligin NE ALAKASI VARMIS!!! 
  " 2,5 uıl once prof bi enfeksıyon doktoruna gittim bana bagısıklık testi yaptı ıg lere baktı bi sorun yok demişti"
O prof, ahmagin teki!! 
Ailede bir kacak var. Herkesin, her yemekten once veya yemek hazirlamadan once, ellerini yikamasi sarttir. 

Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Elfcarik.92 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Mar 2022 Saat 19:46
Peki şu an ilaç olarak ne önerırsınız kızıma ve bana eşim su an yok yurt dısında 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mar 2022 Saat 02:05
Andazol surup. Icini okuyun, ona gore yaslara uygun dozda verin. 
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Elfcarik.92 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Mar 2022 Saat 00:00
Merhaba hocam kızıma 2 ölçek andozol verdim ondan sonra  özellikle ıkı elinin üstünde kuruluk renk koyulaşması egzema tarzı birsey oldu  hafif dirseklerinde de var gibi resim yüklemeye çalıştım ama yapamadım ilaç yan etkı yapmış olabilir mi haftaya 2. Dozları içmemiz gerekecek bu durumda ona vermeli miyim ilaçtan mı değil mi anlayamadım ne sürmeliyim gecmesi için teşekkür ederim şimdiden hocam
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Elfcarik.92 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Mar 2022 Saat 00:02
Linola sürüyorum  bi kaç gündür daha gecmedi

Düzenleyen Elfcarik.92 - 22 Mar 2022 Saat 00:10
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Mar 2022 Saat 04:17
Andazol ile alakli degil, Ellerine gunde:2x1 vaselin surun. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.