|
kilo alımı ile ilgili |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zelalim ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 May 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 237 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Mar 2021 Saat 17:00 |
hocam merhaba, 33 haftalik 1800 gr. dogan ikiz erkek bebeklerimiz var,50 gunluk oldular. 28 gun yogun bakimda kaldilar, 2700gr. la hastaneden ciktilar. gecen hafta 3370gr.,7 gun sonra bugun de 3470gr.olmuslar. saglik ocagi haftada en az 250gr.almalilar diyor. sizce nasil hocam kilo almalari yavas mi gidiyor gercekten? toplamda 8-9 ogun 60cc mamayla besleniyorlar, birkac gundur de geceleri 4-5 saat araliksiz uyuyorlar, beslemek icin uyandirmiyorum, acaba yanlis mi yapiyorum? dudaklarinin kurulugu haricinde aç olduklarini dusundurecek bir halleri yok, 3 gunde bir de dolu dolu kaka yapiyorlar. eve gelince 90cc mama verdim hepsini ictiler, ama sonra da aglaya bagira kivranip durdular,zaten cok gazlilardi, simdi 90ccyle beslemeye devam edeyim mi hocam? bir de ilk rop muayeneleri kuvezde yapildi 28 gunluklerken, ikisinde de sorun cikmadi. 15 gun arayla 4 kontrol daha istediler, cok da maliyetli bir islem, gercekten gerek var mi hocam tekrarlarina?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ROP, 1250 gram alti dogan bebeklerde gerekir.
Kilo alislari gayet normal. SAKIN Turk Saglik Ocak doktor veya hemsirelerine inanmayin. Sirf hasta sayisi artsin diye hastalik uydururlar. Aynen devam edin. "Yeni Dogan Ozellikleri" ve beslenme ile ilgili yazilarimi, makalelerimi okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|