Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kilo boy
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilo boy

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
melmus Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 304
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı melmus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kilo boy
    Gönderim Zamanı: 13 Haz 2023 Saat 09:18
Hocam kizim dogum kilosu 3194 boy 47.5 cm  5.ggun kilosu 3070 idi. Suan 6 aylik kilo 8 boy 67.5 nasil hocam su 3 gundur sutu(kutu sut emme yok)  zor iciyor 450 cc yi gecemiyor sabah kahvalti oglen corba 3 lerde yogurt meyve diger 3 ogunde sut iciyor ama 450 cc ancak yapiyor yogurtla 500 olur. Zorlada icmiyor 600 alamiyor vucudu disten olabilir mi acaba istahi 3 gundur azaldi yiyecek gorunce oguruo gibi yapiyor agzini aliskanlik mi oldu bilmiyorum ama mesela agzina dogru bisey uzatiyorum  og yapiyor agzini. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117990
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Haz 2023 Saat 11:39
Boy:65cm, Kilo:7.4kg normali!  (ne yapmaya çalışıyorsunuz?)
8 kilo 8 aylık kilosudur. Katı gıdaları, günde 1 defadan fazla vermeyin.
Boy-Kilo cetvelinden takibini yapın. 
20 yaş dişleri hariç, hiçbir diş rahatsızlık veya ateş YAPMAZ!!! 
Yukarı Dön
melmus Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 304
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı melmus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Haz 2023 Saat 12:03
Tamam hocam bire dusureyim ozaman kati gidayi biraz fazla zorladim ozaman tepkiside bu yuzden tesekkur ederim
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.