|
Kilo boy |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
melmus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 304 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Haz 2023 Saat 09:18 |
Hocam kizim dogum kilosu 3194 boy 47.5 cm 5.ggun kilosu 3070 idi. Suan 6 aylik kilo 8 boy 67.5 nasil hocam su 3 gundur sutu(kutu sut emme yok) zor iciyor 450 cc yi gecemiyor sabah kahvalti oglen corba 3 lerde yogurt meyve diger 3 ogunde sut iciyor ama 450 cc ancak yapiyor yogurtla 500 olur. Zorlada icmiyor 600 alamiyor vucudu disten olabilir mi acaba istahi 3 gundur azaldi yiyecek gorunce oguruo gibi yapiyor agzini aliskanlik mi oldu bilmiyorum ama mesela agzina dogru bisey uzatiyorum og yapiyor agzini.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Boy:65cm, Kilo:7.4kg normali! (ne yapmaya çalışıyorsunuz?)
8 kilo 8 aylık kilosudur. Katı gıdaları, günde 1 defadan fazla vermeyin. Boy-Kilo cetvelinden takibini yapın. 20 yaş dişleri hariç, hiçbir diş rahatsızlık veya ateş YAPMAZ!!!
|
|
![]() |
|
melmus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 304 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam hocam bire dusureyim ozaman kati gidayi biraz fazla zorladim ozaman tepkiside bu yuzden tesekkur ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|