Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kilo kaybi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkilo kaybi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zelalim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 237
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zelalim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: kilo kaybi
    Gönderim Zamanı: 27 Oca 2017 Saat 17:55
merhaba hocam,
kizim 22 aylik 12.7kg.ve 86 cm.gecen ay 12.9 kg,ondan onceki ay da 13kg.di.gunde 700ml kadar sut urunu tuketiyor,meyve yemez sadece mandalinanin suyunu icer,kahvaltini hicbir seklini istemez yumurtayi peyniri sutu muzu blenderdan gecirip iciriyorum,yogurt yemez ayran olarak veriyorum,yani bir sekilde 700ml sutu garantiye aliyorum,her corbasi yada yemegine kiyma da ekliyorum.istedigi kadar yesin diye hep serbest biraktim,kakasini takip ediyorum o da kivamli,cok nadir top top oluyor,ben de bu sebeple doyuyor nasil olsa diye ustelemiyorum ama bu 2 aydir bakiyorum kg kaybediyor,bir hastalik hali de goremiyorum hocam,aklima barsak kurdu ihtimali geliyor,boyle bir belirtisi var midir???forumda gordugum resimler gibi hic dokuntusu olmadi,gece salyasi 6 ayliktan beri var,abur cubur meraki disinda kitliktan cikmis gibi de yemez ama siz ne dersiniz hocam,bosuna da olsa bir zarari olmaz dediginizi okumustum andazol icin,kullanayim mi,yada baska bir oneriniz olur mu,bir kan tahlili yaptirsam mi???tesekkur ederim simdiden.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118654
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Oca 2017 Saat 00:23
Barsak kurdu olsa: "Karninda kurt varmis gibi" cok yer.
1,300gram fazlasi var!!!!!   daha ne istiyorsunuz??
Eski cevaplari okuyun.
Yukarı Dön
zelalim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 237
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zelalim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Oca 2017 Saat 21:16
hocam merhaba,
hastalik haricinde kilo alamama ve istahsizlikla ilgili mailler okumustum ama bizimki gibi yiyip ictigi halde kilo kaybiyla ilgili bir soru gorememistim belki de gozden kacirmis da olabilirim,bu sebeple sormustum,cunku okudugum cevaplarda hep her ay az da olsa kilo aliyorsa sorun yok dediginizi hatirliyorum,hic almasa ayni kiloda kalsa da sorun etmeyecektim de,kayip gramlar da olsa endiselendirdi beni,o yuzden sormak istedim,kakasina gore doydugu halde neden verir diye.anladigim kadariyla bu da normal sayilabilen bir durummus,rahatlattiniz beni,tekrar cok tesekkur ederim hocam,sevgiler...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118654
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Oca 2017 Saat 06:57
Sizinkisi gibi onceden fazladan kilo alanlarda, bu sekilde duraklamalar olabiliyor.
Kafayi takmayin, kotu giden bir sey yok...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.