|
Kilo kaybi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
melmus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 304 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 May 2024 Saat 09:30 |
Hocam kizim 17 aylik 12 kilo idi ama birkacgunde 300gr verdi gorunurde birseyi yok sadece burnu akiyor ama az ve acikcasi kizim kati gida sadece corba ve muhallebi yiyor bende muhallebide seker olunca kokruyorum seker hastaligi vs diye neden vermis olabilir acaba kiloyu zaten yemesi sikintili bu hale zor getirdim verincede korkuyorum. Acaba bebe bisk yada seker verdigim icin bi zarar olur mu.. 3 bebe bisk veriyorum sadece sabahlari ama aksam yemegi olarak muhallebi yediriyorum oda tabi sekerli
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118298 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Allah size akıl fikir versin. NE diyeyim!
Türkiye'nin "kıymeti kendinden menkul" Prof. larını adam zannedip onların uydurmalarına inanırsanız böyle olur. 1- Şeker hastalığının; ister Tip1, ister Tip2 olsun, ekmek veya şeker yemek ile bir alakası YOKTUR!! Öyle olsa idi, aynı şartlarda beslenenTürk toplumunun tamamı şeker hastası olurdu! 2- Çocuklarda görülen Tip1 şeker hastalığı, tamamen otoimmun bir hastalık olup, bir (muhtemelen vıral) uyaranın bağışıklık sistemine yanlış uyarı verip, Pankreastaki Langerhans adacıklarını yok edilmesi ile oluşur. Bu hadise, son dereced süratli olup, öne belirtisi yoktur. Gece saglam yatar, sabah şeker komasında uyanabilir. 2- Erişkin Tip2 şeker hastalıgı ise, ya İnsulin direnci oluşması ile veya Langerhans adacıklarındaki tedrici azalmalar sonucu oluşur. 3- Bu Türk doktor zırvaları doğru olsa idi, şekerin keşfinden önce hiç Şeker hastasının olmaması gerekirdi. 4- Bilhassa USA da yapılan (sözüm ona) çalışmalarda, 100 gramlık fareye 10 gram şekerin gavaj(bır cins hortum) yolu ile mideye sokulmuş ve bu farelerin metabolizmaları çalışılmıstır! Yani, 70 kilo bir şahısa. 7 kilo şeker yedirilmesi gibi. USA da dönen bu şarlatan doktor çalışmalarını pek çok kereler anlattım. (Türkiye'de bir tek Dr. Osman Müftüoğlu'nu dinleyin.) Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 27 May 2024 Saat 09:49 |
|
![]() |
|
melmus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 304 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Su yazi oyle iyi geldiki hocam inanin kan mi versem diyordum cok iyi anladim seker olayini cok sagolun o zaman kiloda boyle oynama nornal mi hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|