|
KİLO PROBLEMİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
denijj ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 313 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ağu 2019 Saat 23:40 |
Hocam iyi geceler kızım 26 aylık doğum kilosu 2650 di şuanki kilosu 9600 sizin boy ve kilo tablosuna göre düşük boyu 78cm şuana göre hastalıkları dışında yemesi güzel kahvaltımız yok hocam sürekli sabahları çorba veriyorum köfte yer ama et yemiyor et sularını direk içmiyor çorbasıyla yada başka birşeyle karıştırırsam yer yumurta yemiyor yoğurt yerine bol ayran içiyor sütü de bir aydır içiyoruz oda en fazla 200 ml yada 400ml oluyor kilosunu çok kfama takıyorum herkes çok zayıf diyor
Sipra..tin" bu ilacı kullanmam gerekirmi bir kaç kişiye önermişsiniz bu aralar hiç iştahı yok havalardan mı bilmiyom ben ne yapmalıyım bilmiyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118497 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Deneyin... 1 hafta verin. Gunde:2x1 olcek, 3 gun ara verin. Sonucu konusalim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|