|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
belinayyalçın06 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 61 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı belinayyalçın06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Kas 2014 Saat 01:52 |
hocam merhaba kizim 3yasini yeni doldurdu.123boyunda 25 kilo iri kemikli. arkadaslarim cok kilolu dlye doktora goturmemi soyluyorlar. ben size guvendigim icin danismak istedim. asiri yiyen bi cocuk degil yalniz az hareketli bi cocuk. sabah kahvaltisini guzwl yapiyor fakat sebze acda biraksaniz yediremiyosunuz zorlayarakda tiksindirmek istemiyorum. ne onerirsiniz.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Boyuna gore; sadece 2kg fazlasi var.
AMA...... 8.5 YAS ELBISESI GIYER..Sut ve et miktarlarini arttirin, yemekleri azaltin. |
|
![]() |
|
belinayyalçın06 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 61 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı belinayyalçın06
![]() ![]() ![]() ![]() |
rahatladim doktor bey coook tesekkur ederim. oylede giyiyo malesef .:)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|