|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
semihas ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 365 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ağu 2016 Saat 16:24 |
Hayırlı günler hocam.
25 aylık kızım 3.5 kilo 51 cm doğdu. Şu an 85 cm ve on kilo. Kilo personeli çok düşük. Fazla hareketli olduğundan siz olabilir demiştiniz. Yaza girdiğimizden beri bir isaldi oluyor bir iyileşiyor normalde de en az iki kere kaka yapıyor. Şimdi bu mevzuları okuyunca içime kurt düştü vaktinizi alıyorum yön gösterirseniz çok sevinirim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118298 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
En kolay yontem; Gunde 1 defa 1 Festal drajeyi havanda ezip, yedirin. Her seye karisabilir. 5 gun sonra konusalim. |
|
![]() |
|
semihas ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 365 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İyi günler hocam. Festal drajeyi kullan dediniz ama isali bitsin diye okumuştum bir yazınızda. Kızım yazın başından beri isal. Günde iki keresinde muhakkak sıvı şekilde oluyor. Yağlı yemediğine krem rengi zaten. Bir de yediği meyveyi hemen püre olarak çıkartıyor. Ne yapacağımı şaşırdım nasıl yol izlemeliyim size danışmadan doktora da gitmek istemiyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118298 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Denemek icin, 1 hafta kullanin..
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam hocam sağolun
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|