|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yunus yusuf ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Haz 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yunus yusuf
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Haz 2015 Saat 00:13 |
Merhaba Kadir Bey. 7 yaşındaki oğlum kistik fibrozis hastası. Solunum sıkıntımız pek yok.kreon bir süre kullandıkdaha sonra fekal elastaz tahlili temiz çıktı kreon kestiler. En büyük derdimiz tuz kaybi.ter testi 130.terlememesi için top oynamasına bile engel oluyorum ve çocukluğunu yasayamadigi iiçin üzülüyorum açıkçası. 3 aylık ikinci bir oğlum oldu gen testinde kf çıktı ter testi de 110.ama merak ettiğim şu ki gelişimi çok iyi kilo alımı normal değerler uzerinde .abisinın gelişimi geriydi. acaba belirtileri sonra mı çıkacak yoksa böyle devam eder mi ? çok uzun oldu lütfen kusura bakmayın aaslındabu hastalik hhakkında sizden yyardım istiyorum bilgilendirirseniz sevinirim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118579 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Belkide; her ikisi de; Kistik Fibrosis degil... Artik Turkiye'de her seyden suphelenir hale geldim...
Imkan oldugunda, baska bir sehirde veya Laboratuvarda, o Ter Testlerini bir tekrarlatin. |
|
![]() |
|
yunus yusuf ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Haz 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yunus yusuf
Mutasyonlari delta f 508. Ter testi bbüyük oğluma iki kez yapıldı diğer sonuçda 120. Zaten bu yyüzden çok hastanede kaldık.
Düzenleyen yunus yusuf - 21 Haz 2015 Saat 13:17 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118579 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Benim bildigim kadari ile, Kreon, kesilmez.. Ondan suphelendim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|